Prima probă a Bacului de toamnă s-a desfășurat astăzi fără incidente în Caraș-Severin

writing an exam at university

Prima probă scrisă la disciplina Limba și literatura română din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului național de Bacalaureat 2021 s-a desfășurat azi în cele 3 centre de examen din Caraș-Severin. Niciun elev nu a fost eliminat din examen pentru tentativă de fraudă.

Au fost prezenți 243 din cei 293 de candidați înscriși la această probă. La sesiunea de toamnă participă în total 639 de elevi la una sau mai multe probe, proveniți din cele 28 de licee și colegii din județul Caraș-Severin, informează Ion Chiosa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Cuib de vise 1000x100

Rezultatele finale ale sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2021 sunt așteptate în data de 3 septembrie, iar absolvenții vor putea să se înscrie ulterior la învățământul universitar sau postliceal.

Mâine va fi susținută proba obligatorie a profilului, iar proba la alegere, în funcție de profil, miercuri, 18 august. Ultima probă scrisă va fi la limba maternă, în 19 august.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/