Organizator de evenimente cu acte în regulă. Cursul pus la dispoziție de Universitatea de Vest Timișoara

table 2690495 1280

Universitatea de Vest din Timișoara a obținut acreditările necesare pentru desfășurarea cursului postuniversitar de organizare de evenimente. Cursul este avizat de Ministerul Educației și va începe din 11 octombrie la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul universității.

„Organizare de evenimente” este un program postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă dedicat tuturor celor ce doresc să devină profesioniști în coordonarea, planificarea și crearea unui eveniment de succes, fie în mediul offline, fie în cel online.

Se pot înscrie absolvenții care au finalizat cu diplomă cel puțin studiile universitare de licență sau echivalente. Admiterea la programul de studii postuniversitare se face pe bază de cerere și dosar de înscriere, în limita locurilor anunțate.

leader board 728 x 90 px

Grupul-țintă al programului de studii postuniversitare este reprezentat de persoane care au activități și sunt implicate în administrarea și managementul organizațiilor sau care doresc să urmeze această modalitate de formare continuă.

Actele necesare pentru înscriere sunt: diploma de licență sau echivalentă, foaia matricolă/suplimentul la diploma de licență, certificatul de naștere, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), buletinul sau cartea de identitate. Toate detaliile despre desfășurarea programului pot fi consultate aici.