Ce spun liderii PNL din Caraș-Severin despre Congresul de la București

În urmă cu doar câteva momente, președintele PNL Caraș-Severin și-a încheiat discursul pe care l-a susținut în plenul Congresului Extraordinar al PNL. Acesta a declarat că are încredere în tânăra generație liberală, care a dat chiar și miniștri.

Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin și Sorin Frunzăverde, vicepreședinte la nivel național, alături de alți liberali din județ sunt prezenți la București, acolo unde în aceste zile are loc Congresul formațiunii politice. Dacă astăzi are loc dezbaterea pe tema Statutului PNL, mâine se va trece efectiv la vot. De altfel, intervenția liderului de la Caransebeș a avut loc tocmai pe acest subiect.

După ce și-a prezentat propunerea de statut, Marcel Vela a făcut și câteva comentarii referitoare la tânăra generație din partid, în care s-a declarat încrezător. Afirmația acestuia a venit ca o replică adresată lui Călin Popescu Tăriceanu, care nu a fost de aceeași părere, declarând că statutul “duce la un vid de lideri politici”. „Avem lideri în tânăra generație și vom avea și după ce Crin Antonescu va deveni președintele României!”, a declarat în plen Marcel Vela.

Banatul Montan îl susține pe Crin
Reamintim că liberalii cărășeni îl susțin la conducerea partidului pe Crin Antonescu. Potrivit declarațiilor pe care aceștia le-au făcut, rezultatele obținute cu Antonescu în fruntea partidului sunt foarte bune. Prin urmare, acesta va fi propus și candidat al USL la funcția de președinte al României.

De altfel, acest lucru a fost reconfirmat și de vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, care într-una dintre intervențiile sale televizate, pe postul RTV, a declarat că USL a rămas pe aceeași idee, de a-l lansa pe liderul liberal în bătălia pentru alegerile prezidențiale din 2014. „Așa cum ieri, Crin Antonescu clarifica susținerea pentru Victor Ponta, astăzi, Ponta în discursul său a afirmat că PSD și, de fapt, USL, îl susțin pe Antonescu pentru președinția României. Fiecare ar trebui să ne vedem de treburile noastre politice. Țara are nevoie de o bună guvernare și atunci când va fi, în 2014, de un președinte modern și european”, a declarat Frunzăverde în intervenția televizată.

Doi vicepreședinți în conducerea centrală
Potrivit unor surse din PNL, de mâine, județul Caraș-Severin va avea doi vicepreședinți la nivel național: Marcel Vela și Sorin Frunzăverde.

Comments

  1. alex says:

    Toti siteti la fel bagabonti cu diploma si niste parvenit ce umblati dupa MULTIIIII BANI pt voi si familile voastre