Petronela Comora – Carol Gurgu, noul staff al FCM

Potrivit demisiei înaintate imediat după meciul cu Muncitorul, Cristi Bobar și-a încetat activitatea de președinte la clubul-fanion al județului în ultima zi a anului trecut.

UPDATE

Cristi Bobar şi-a încheiat astăzi socotelile cu echipa de fotbal din Valea Domanului după ce a avut o ultimă discuţie cu edilul-şef şi alţi reprezentanţi ai municipalităţii. De faţă au fost şi Petronela Comora, fostă campioană a României la lupte, şi Carol Gurgu, cei doi urmând a prelua din câte se pare conducerea gruării roş-negre.

Rămas în funcție până după finele turului de campionat, deși anunțase de mai multă vreme că pleacă de la gruparea roș-neagră, Bobar nu a făcut altceva decât să le dea speranțe suporterilor care îl susțin că se va răzgândi. Lucrurile par însă a fi destul de clare. Se vehiculează deja tot felul de nume, dar cea mai probabilă variantă în momentul de față este instalarea lui Carol Gurgu. Acesta ar urma să se ocupe de latura sportivă, să îndeplinească atribuțiile unui director sportiv. De problemele manageriale și administrative ar urma, spun anumite voci, să răspundă o persoană din interiorul Primăriei Reșița.

Bobar nu a vrut să comenteze în niciun fel despre posibilitatea de a continua sau despre eventualul înlocuitor. A făcut în schimb un scurt bilanț al activității sale în Valea Domanului. “Când am preluat clubul, echipa de seniori nu mai exista. Erau doar grupele de copii şi juniori. Am făcut tot posibilul şi am reînfiinţat echipa de seniori, pentru că era o ruşine pentru un club cu tradiţie să dispară pur şi simplu de pe harta fotbalului românesc. Am încercat să forţăm o promovare anul acesta, am adus un antrenor cu nume, dar nu ne-a ieşit. Poate că ne-am grăbit puţin, în doi ani puteam atinge acest obiectiv. Pentru că niciun investitor nu s-a arătat interesat de Reşiţa am pus mare accent pe copii şi juniori. De asta am vrut să punem la punct baza sportivă şi să creştem talente. Am făcut un teren sintetic de antrenament, acum se acoperă cu iarbă sintetică şi cel de zgură. Am adus un profesor universitar să coordoneze activitatea de la centru şi sper ca pe viitor să iasă de aici jucători de mare valoare”, a declarat Bobar pentru Express de Banat.

Comments

 1. GRN says:

  Relatia de prietenie Stepanescu-Gurgu se face simtita.Parasirea grupei si plecarea in Austria sa fi fost motivul numiri ?plecarea juniorului Dubei in conditi se pare neclare,se pare in conditi suspecte, sa fi cantarit mult in numirea lui Carol ?

 2. Petru Fuchs says:

  Un presedinte de club de fotbal trebuie in primul rand sa aibe abilitati manageriale impletite cu cele sportive. La numirea lui Cristian Bobar, acesta indeplinea conditia de mai sus dar rezultate notabile se obtin nu cu trompeta ci cu stiinta alegerii potrivite a colaboratorilor si a unei experiente de viata sportiva cu coborasuri dar si cu suisuri…Pot paria ca oriunde va activa de acum inainte, Bobar va obtine rezultate frumoase avand in spate o experienta vasta si durabila! Succes Cristi!
  Numirea lui Gurgu in tandem cu un politician mi se pare total nepotrivita!

 3. rossonerul86 says:

  Eu ma intreb oare cat va avea Carol Gurgu salariul in Valea Domanului, pentru ca nu as crede ca-i nebun sa refuza el 2.000EURO, cat lua in Austria, doar de dragul ca i s-a facut dor de METALU. Oricum RESPECT pe viata Cristi Bobar pentru ce a facut pentru club. Oricum la finalizarea sinteticului de pe terenul de zgura este MERITUL in totalitate a lui Cristi Bobar,

 4. de astazi presedinte in VD este CAROL GURGU! Dupa asocierea clubului cu politia comunitara avem si aceasta persoana politica,o anume Petronela,care habar nu are de fotbal! Nu cu mult timp in urma spuneam ca primarul nostru a ajuns cel mai mare dusman al clubului.Din pacate timpul a dovedit ca am avut dreptate! GUSCA!

 5. Petru Fuchs says:

  Pentru cei care nu o cunosc sub numele de Comora, este vorba despre cunoscuta luptatoare Petronele Glinta, nume purtat inainte de casatorie.

 6. Petronela says:

  Domnule Bont, va asigur ca aceasta Petronela are cunostinte legate atat de regele sportului cat si de managerierea unui club, dar ce ne place noua romanilor sa vorbim in necunostinta de cauza si sa facem afirmatii nefondate,la adresa unor persoane pe care nici macar nu le cunoastem sau si mai rau, la adresa unor personalitati ale acestui oras care nu au facut altceva decat sa incerce sa mentina in viata fotbalul resitean