Berceanu, cooptat în lotul olimpic de seniori

Campion național de seniori la categoria 49 de kg în 2012, pugilistul de la CSM Reşiţa a fost convocat în lotul național. Sportivul pleacă mâine spre Bușteni, pentru un cantonament de pregătire alături de ceilalți componenți ai lotului.

Datorită rezultatelor remarcabile obținute de pugilistul reșițean în anul recent încheiat, antrenorii lotului olimpic de seniori au decis că Ovidiu Berceanu poate face performanţă şi pe plan extern, astfel că l-au chemat sub tricolor. Între 7 şi 31 ianuarie, reşiţeanul se va antrena la Piatra Arsă cu cei mai buni pugilişti din ţară.

O motivație în plus

Sunt bucuros. Ca oricare alt sportiv, îmi doream acest lucru. Pentru asta am muncit atâta timp. Este o șansă importantă în cariera mea de sportiv. Voi munci și mai mult de acum înainte și sper ca la final să culeg roadele”, a precizat Ovidiu Berceanu pentru Express de Banat.

După cantonamentul de pregătire de la Piatra Arsă, lotul de box va coborî la București pentru vizita medicală. Sportivii care vor trece cu brio de testarea medicală vor pleca într-un nou stagiu de pregătire. Avem o șansă mare. Este un lucru foarte important pentru boxul cărășean faptul că Ovidiu Berceanu a fost cooptat la lot. Este categorie mică și are șanse foarte mari. Acum, el trebuie să demonstreze și la concursuri internaționale, acesta a fost de altfel și motivul principal pentru care a fost convocat la lot, a precizat antrenorul Adrian Mărcuț. Pugilistul reșițean va pleca din cantonament direct la Cupa României, care va avea loc în luna martie.