Caraş-Severinul, un județ guvernat de legile mafiei! Dezvăluiri incendiare!

Procurorii DNA şi DIICOT din Timişoara sau de la structura centrală, din Bucureşti, au ajuns să catalogheze acţiunile în judeţul Caraş-Severin drept „descinderi în mica Sicilie”!

Zeci de primari condamnaţi, trimişi în judecată sau urmăriţi penal. Mascaţi şi procurori DNA, în aproape fiecare instituţie publică. Tiruri întregi cu tutun de contrabandă care vin din Serbia. Trafic de droguri de mare risc, plantaţii de cannabis, etnobotanice vândute în şcoli elevilor de 13 ani şi tineri ucişi din cauza consumului de substanţe interzise. Diplome de Bacalaureat, de şcoli postliceale sau de absolvenţi de facultate pe şpagă. Angajări în instituţiile statului pe bază de nepotism. Afaceri murdare, evaziuni fiscale de zeci, poate chiar sute de milioane de euro. Infracţiuni de crimă organizată, tentative de asasinate, arme vândute la colţ de stradă şi jafuri armate. Răfuieli cu focuri de armă, săbii şi sticle incendiare. Intreprinderi devalizate şi bunuri de patrimoniu însuşite peste noapte de „băieţi isteţi”. Poliţişti şi alţi oameni ai legii prinşi în flagrant cu mită în buzunar. Pedofili şi tot felul de dezaxaţi care îşi fac de cap cu puştoaice de şcoală generală şi liceu. Bişniţari şi cămătari la tot pasul. Interlopi la chefuri cu şefii Poliţiei. Politicieni implicaţi în infracţiuni de corupţie şi falimentări de intreprinderi de stat. Carne stricată în magazine şi şefi de instituţii care dorm. Poliţişti bătuţi în stradă de tot felul de şmecheri. Procurori ameninţaţi cu drujba. Sute, mii de pensii încasate ilegal lună de lună. Hărţi secrete ale minelor ce adăpostesc zăcăminte ce valorează miliarde de euro. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care Caraş-Severinul de considerat un judeţ guvernat de legile mafiei.

În 2015, Express de Banat va face dezvăluiri incendiare despre foarte multe dintre aceste aspecte, care fac obiectul unor anchete jurnalistice, multe derulate în paralel cu cele ale Ministerului Public.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla şmenurile prin care se „câştigă” zeci de milioane de euro şi cine sunt „băieţii deştepţi”!

Comments

 1. Guest says:

  Cea mai accesibila oferta de lucru! ! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. . Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul Info la adresa de email:albu.tase@yahoo.com

 2. Radivoj Milenovici says:

  @ Guest …..plateste ziarului sa-ti faca reclama bai jegosule infect .

 3. Radivoj Milenovici says:

  Jurnalistilorrrrrrrr din C-S , daca din 2015 incepeti dezvaluirile MAFIOTE din judet inseamana ca pana in 2015 ati facut doar frectie la piciorul de lemn ?! Nu va este RUSINE asa ca cetateni ai acestei tari din care faceti parte si victime indirecte si chiar directe ati fost si voi dar si rudele si familiile voastre ?

 4. Radivoj Milenovici says:

  Pentru mine voi jurnalistii din Romania sunteti doar niste lasi .

 5. silviu says:

  Trăim cu toții de fapt, dintr-o mare Sicilie, cu numele de cod România… Poate ca in unele zone ale tarii, unde nu sunt atât de mediatizate chestiile de genul, băieții deștepți sunt un pic mai… deștepți, fiind capabili sa se acopere mai bine! Si nu ma refer la traficanți sau la simpli hoți, ci la cei mai mari hoți, care fura de vreo 25 de ani, legal…

 6. alexandru nemoianu says:

  Ar fi bine daca am fi Sicilia!Dar suntem mult mai rau.Daca in Caras Severin s-a putut alcatui o asemenea structura ,hai sa-i zic,”mafiota”.Poate cineva crede ca cel care guverneaza Caras Severinul de peste doua decenii,Sorin Frunzaverde,nu a stiut? Hai sa fim seriosi!

 7. bg1952 says:

  De faptul ca au fost modificate limitele teritoriale ale judetului Timis ilegal la comanda politica de catre doi judecatori din Timisoara (teritoriu trectrecut la Caras-Severin) se stie?

 8. bg1952 says:

  De faptul ca au fost modificate limitele teritoriale ale judetului Timis ilegal la comanda politica de catre doi judecatori din Timisoara (teritoriu trectrecut la Caras-Severin) se stie?

 9. ColbY says:

  Vedeti ce sume au fost decontate la nivelul unor unitati de invatamant in timpul campaniilor electorale si cum un anume individ a pus directorii sa deconteze sume de bani pentru a face campanie electorala!

 10. xxx alegatorul- neinitiatul says:

  Spunti domnilor, ziaristi, LUMINATI-NE!!!!!!! Bine ca a-ti iesit din pestera si aveti ochii mari deschisi!Va multumesc!!!!!! Dar nu la comanda,pleaca tu din afacere, ca vin eu, ca am potentatul zilei pe statul meu de plata, refuz sa cred…asta!Din cauza asta avem in caras-severin locuri de munca,si afaceri de cartea recordurilor.NU AVETI CURAJ….PS.CONTAZICE-MA!

 11. Ppa says:

  Deci in 2015 veti scrie ce noi cunoastem din 2008. Bine, scrieti baieti si fete, scrieti dar va asigur ca nu va fi un bestseller.

 12. drugarin teofil says:

  filme scenarii si foarte multa incompetenta la asa zisi ziaristi,,procuror atacat cu drujbA,,FALS COLEGUL MEU RADU ISI FACE RECLAMA MASCATA SI ISI ASCUNDE PROSTIA PRIN ABERATI PE CARE LEGEA A HOTARAT CA FAPTA NU EXISTA…..DE AICI CONCLUZII….IN NICI O SITUATIE DE ATAC ASUPRA UNUI MAGISTRAT FAPTA NU RAMANE NEPEDEPSITA….DAR TREBUIE SA SI ATACI UN PROC. CU DRUJBA

 13. MONICA says:

  DNA te așteptăm la Bocșa, în toate instituțiile de stat, vă pot da mai multe detalii, inclusiv și documente, semnate ilegal!

 14. Jokerxxl says:

  Sunt cărășean dar am trăit si in zona Sicilia si Calabria si va jur acolo sunt cel puțin 5 tentative,5 răzbunări in stil mafiot sau 5 execuți pe luna pe când la noi in caras mor 5-10 găini pe săptămana si o execuție in stil mafiot la 5 ani in România….

 15. Vili Rupa says:

  Traim intr-o tara condusa de teroristi romani legitimati de stat ,altfel nu am fi vazut atatea nelegalitati facute cu buna stiinta chiar de ei care reprezinta functionarul public !