Caransebeșul pierde fără drept de apel. Pisano e mulțumit!

În prezența a aproximativ 400 de spectatori, FC Caransebeș 1913 a pierdut din nou acasă, 0-2, cu UTA Bătrâna Doamnă.
După un început relativ echilibrat, gugulanii, care au fost părăsiți de galerie, au cedat treptat în fața arădenilor, aceștia deschizând scorul în minutul 26, prin Strătilă, printr-un șut din interiorul careului mare în colțul lung al porții apărate de Pascal.
La începutul reprizei a doua, în minutul 50, FC Caransebeș 1913 putea egala situația pe tabela de marcaj prin Lupu, care a pătruns în careul de 16 m, pe partea dreaptă, dar în locul unui șut spre poarta arădeană, acesta a ales să paseze spre Livan, care nu a ajuns la minge. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, patru minute mai târziu Jorza a finalizat un atac al echipei oaspete, printr-un șut din mijlocul careului mare, majorând scorul la 2-0.
Până la finalul meciului oaspeții, susținuți de aproximativ 60 de suporteri, au închis bine culoarele pe care caransebeșenii au încercat să le creeze spre poarta acestora. Mai mult decât atât, au reușit să-și mai creeze câteva situații clare de gol.
În ciuda rezultatului negativ, antrenorul italian al gugulanilor s-a declarat mulțumit. „Un meci destul de bun făcut de echipa mea, băieţii au fost determinaţi, motivaţi, nu am ce să le reproşez, au jucat de la început până la sfârşit. Din păcate, probabil că ne lipeşte ceva la capitolul calitate, nu avem jucători care să facă diferenţa şi tocmai în acest sens trebuie să ne mişcăm pentru a găsi ceva care să ne aducă un plus la mijlocul terenului, pentru că băieţii pe care îi avem au calitate, dar sunt încă tineri şi nu sunt pregătiţi pentru această competiţie care este Liga a II-a. Am avut doi în teren şi unu pe bancă, şi, aşa cum am mai spus de multe ori, asta ne lipseşte. În privinţa meciului, au fost câteva episoade care au făcut ca jocul să meargă în direcţia greşită, dar vom lucra în continuare, ca şi până acum, pentru a ne ridica şi a aduce victorii, pentru că în toată cariera mea, nici ca jucător, nici ca antrenor, nu am renunţat şi nu vreau s-o fac nici aici, la Caransebeş”, a spus Giovanni Pisano.
FC Caransebeş 1913: Pascal, Bogdanovici (min. 64, F. Pisano), Săulescu (35, Roman), Livan, Roşoagă, Răducu, Buşu, Lupu, La Vecchia (64, Suru), Cârstoiu, Suciu; rezerve: Birăescu, Boldea, Bona, Stelitano. Antrenor, Giovanni Pisano.
UTA: Miron, Polgar, Manea, Botiş, Burlă, Chindriş, Jorza, Strătilă (77, Copil), Hlistei (72, Gligor), Curtuiuş, S. Szekely (64, Man); rezerve: Anca, Costin, Sorian, C. Rus. Antrenor, Roland Nagy.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    PISANO cu un S, ca şi turnul PISA! http://m.footballzz.com/player.php?id=189789

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Mulţumire pentru corectarea numelui Pisano din greşitul nume din titlul articolului Piss-piss-Pissano!!!