„Caransebeşul merge mai departe şi sigur nu retrogradează!”

FC Caransebeş a încheiat prima parte a campionatului pe ultimul loc al clasamentului, însă în tabăra gugulanilor nimeni nu-şi face griji, ci planuri de viitor.

Gugulanii şi-au luat la revedere de la propriii suporteri pe anul acesta cu o remiză obţinută în faţa liderului, ACS Poli Timişoara, rezultat pozitiv venit după o serie neagră de opt înfrângeri consecutive. Alin Artimon a pregătit deja planul de bătaie pentru perioada următoare şi e foarte optimist. „Sunt multe lucruri care trebuie reglate. Ştim ce avem de făcut, de două săptămâni planul nostru de pregătire e actualizat, totul e aprobat de domnul primar Vela. Căutăm să echilibrăm posturile. Aici trebuie să rămână jucători care cred şi pot. Nu mă interesează numele lor sau unde au jucat”, a spus tehnicianul imediat după meciul cu Poli.

Nu e însă pentru prima dată când Artimon vorbeşte despre planurile făcute pentru această iarnă: „Ştim poziţiile unde lotul trebuie echilibrat, ştim poziţiile din care trebuie să plece unii jucători. Ne-am făcut temele, am început discuţiile cu unii jucători. Sunt o grămadă de băgători de seamă care anunţă închiderea porţilor la Caransebeş şi asta se transmite către vestiar şi mă deranjează. Caransebeşul îşi face planuri de viitor, intenţionează să aducă doi jucători sub 17 ani pentru că sezonul viitor e obligatoriu să joci cu ei sub 18. Caransebeşul merge mai departe şi sigur nu retrogradează”.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Poate până în finalul campionatului, după Corona Braşov, se mai retrag două echpe (ex. FC Bihor şi încă una)şi atunci, garantat, gugulanii nu retrogradează. Lasă optimismul exagerat Aline, pun-te pe treabă şi pune-i la treabă…Egalul cu Poli e doar un grăunte de nisip în deşert! Cu doar o victorie de la începutul campionatului ar trebui ca băieţii să vină cu bani de-acasă!