Dan Alexa: „Meciul cu Reşița e important, dar nu capital!

Metalul Reşiţa şi ACS Poli Timişoara se vor întâlni sâmbătă, pe Stadionul Dan Păltinişanu, într-un meci care ar putea lămuri în mare parte socotelile promovării sau, dimpotrivă, să le complice şi mai tare.

 

Rosso-nerii au câştigat în tur de o manieră categorică în faţa Timişoarei, numai că în ultimele etape au făcut câţiva paşi greşiţi şi au pierdut locul întâi, ocupat acum de elevii lui Dan Alexa. Poli are patru puncte în plus înaintea meciului direct de sâmbătă şi tot atâtea în clasamentul adevărului. O victorie a Metalului ar echilibra însă situaţia şi ar prelungi suspansul, mai ales că în calculele promovării a intrat serios şi Fortuna Poiana Câmpina.

Daniel Opriţa a anunţat că nu renunţă la luptă şi are toate motivele să creadă mai departe în şansa echipei sale. Poli s-a prezentat modest şi se poate considera norocoasă că a plecat neînvinsă de la Caransebeş, de pe terenul ultimei clasate. Mai mult decât atât, în ultimele trei etape nu a bătut pe nimeni. Dan Alexa încearcă să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi înainte de derby-ul cu Metalul, fiind conştient că aici s-ar putea face diferenţa. „Încă e prematur să vorbim de promovare, mai e play-off-ul. E un meci important, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Jucăm acasă şi e important să câştigăm, dar nu e un meci capital. Ne-ar ajuta foarte mult o victorie”, a declarat antrenorul lui Poli.

ACS Poli Timişoara – Metalul Reşiţa se joacă sâmbătă, de la ora 11.00.

Comments

 1. petru says:

  Daniele demonsreaza Resitenilor ca esti antrenor de valoare /nu unul conjunctural. nu mai incerca sa faci din remize , succese de necontestat . fii mai modest pentru ca asa se afiseaza antrenorii adevarati , gen Mircea Lucescu .poti fi si altfel decat modest dar trebue sa ai rezultate pe masura.in fine/ pregateste meciul in detaliu , introdu in jocul de start cei mai in forma jucatori. luptati pe viata si pe moarte si obtineti cele 3 puncte puse in joc. nu intrati cu frica de adversar si incercati sa jucati cursiv , modern , joc rapid si precis.este ultimul meci de dinaitea vacantei. nu vrem decat sa-ti modernizezi jocul din aproape in aproape deoarece presupunand ca promovati , nu va mai merge cu jumatati de masura in ale jocului pe ansamblul lui. nu aveti ce pierde daca atacati organizat din primul minut si pana in final . succes echipei si asteptam victorie de la voi!!!!!!!!!

 2. REsiTA GRN says:

  Sper sa faci ce ai facut si in tur cu cei de la recas si nu mai incerca sa ne aduci amninte de bugetul lor in tur nu sa vazut diferenta de buget jucati cu sufletu nu cu gandu la bani .
  Galeria celor de la poli va fi alaturi de noi nu de cei de la recas si merita respect
  Si chiar asa Alexa nu se ia de suporteri si nu o sa zica ca e mai bine fara suporteri
  Toti suporteri asteapta scuze de la Dani sper sa isi dea seama de greselile facut fata de suporteri metalului care au fost si pe ploaie si pe frig alaturi de echipa . Este normal sa mai fie luoat la bani marunti cate un jucator , uitativa la steaua de cate ori nu a fost huiduit Tanase si tot nu s-a luoat de suporteri si cate alte exeple nu sunt ……
  Bafta Resita bafat Daniele

 3. GRN says:

  130 de membri GRN, isi anunta prezenta la Timisoara alaturi de echipa.Alti 30-40 de suporteri ai ASU Poli vin langa noi.Daca la Caransebes galeria a cerut ,celorlalti suporteri ros negri sa ocupe tribuna 2, acum va cerem ca la Timisoara sa veniti alaturi de noi in peluza nord.Ocupati peluza nord !Hai Metalu !

 4. fred says:

  venim la timisoara ! venim in peluza nord sa sustinem Metalul Resita

 5. dori says:

  castigam si ne apropiem la un punct de timisoara.ocupam peluza nord

 6. vladut says:

  meciul meciurilor intre 2 antrenori destul de ok din liga 2 .sambata vom afla care din cei doi este cu adevarat antrenor cu constanta in rezultate. meciul celor mai buni antrenori ai banatului in care cel invingator va primi coronita de premiant .Bafta multa RESITA

 7. Gusca says:

  Prezent in Timisoara

 8. suporter metalul says:

  sint jucatori adusi de conducerea clubului cu pretentii sa joace in liga 1 . eu ma cam indoiesc de ei ca pot ajunge atat de departe, daca nici la liga 2 nu fac jocuri stralucite . in afara de buhaescu(dar si aici am rezerve) niciunul nu se ridica la nivelul cerintelor din liga 1.nu au demonstrat pana acum ca sint echipa de temut asa cum a prezentato conducerea la inceput de sezon.sa speram ca dupa acest meci sa se faca o triere pertinenta si profesionista ca cei fara valoare sa nu mai ocupe locuri nemeritate.

 9. rosca says:

  care inceput ? la inceput credeam toti ca vom fi pe locurile 5-8.esti un cacat nu un suporter ros negru

 10. petru says:

  Sambata va fi victorie a lui Oprita impotriva lei Alexa.