Caransebeșul, interzis la pariuri! Pisano a primit ultimatum: Banii sau valea în Italia!

Casele de pariuri au blocat încă un meci suspect al gugulanilor care i-a îmbogățit pe mulți dintre cei care au mizat pe o înfrângere a lor. Și nu una oarecare, ci la scor, în deplasarea de la U Cluj. Paharul s-a cam umplut, iar italienii care au venit să facă „performanță” la Caransebeș sunt deja cu bagajele la ușă. Poate doar procurorii anticorupție să strice socotelile!

 

U Cluj – FC Caransebeș 4-0! După 3-0 la pauză. Victorie a gazdelor, cu pronostic 1 – pauză, 1 – final și peste 2,5 goluri marcate! Cotă mare, bani frumoși! Până cu jumătate de oră înainte de startul meciului de pe Cluj Arena, când toate casele de pariuri au blocat meciul. Motivul e simplu. S-a mizat masiv pe același pronostic! Care, culmea, a și ieșit!

Casa Pariurilor a listat prima meciul de la Cluj, în dimineața zilei de vineri. O victorie a clujenilor avea o cotă de 1,8 – 1,9. Imediat a început să se parieze pe victoria gazdelor, la o diferență mai mare de 2,5 goluri, ceea ce a crescut considerabil cota și, implicit, eventualul câștig. În seara de vineri, meciurile etapei din Liga a II-a au apărut și în oferta agențiilor Fortuna. La scurt timp, nici la Fortuna, nici la Casa Pariurilor nu s-a mai putut miza pentru meciul U Cluj – FC Caransebeș pe numărul de goluri marcate. Practic, se mai putea paria doar pe 1, X sau 2. Sâmbătă dimineață, când toate casele de pariuri au introdus în ofertă meciul de pe Cluj Arena, cota era deja scăzută până la 1,3 – 1,4.  În doar câteva minute, alte sume mari de bani pariate pe acest meci au dus la blocarea oricărui pronostic (vezi foto).

1000x100 casa brutarului

Gugulanii au fost penibili în fața unei echipe alcătuite mai degrabă din puști și au confirmat întocmai pronosticurile pariorilor. Conducerea clubului gugulan și-a manifestat dezamăgirea față de rezultat și de prestația echipei. Antrenorul Pisano a plecat în Italia. Președintele Comitetului Director al clubului, Dan Avram, este însă și mai vehement. Nu neapărat legat de acest joc, ci de relația cu italienii veniți în vară la Caransebeș. „Sunt supărat pe jucători, e clar, dar nu am probe legate de aceste speculații cu pariurile. Eu pot să-i pedepsesc pentru rezultate, dar nu pot să-i fac vânzători fără probe. I-am întrebat pe fiecare dacă se întâmplă astfel de lucruri, nimeni nu mi-a spus nimic sau nu mi-a dat de înțeles că s-ar petrece așa ceva. Mie nu-mi convine această situație deoarece la mijloc e imaginea Caransebeșului și a noastră, a celor care vrem să facem ceva pentru orașul nostru. Nu ne-a întrebat nicio instituție nimic, nici federația. Eu n-am nicio apăsare să le tai capul celor vinovați, să nu mai joace fotbal niciodată, dar trebuie să avem probe. Dacă am o probă, îi execut în secunda doi. Chiar dacă și eu cred că se întâmplă, tot am nevoie de probe”, a mărturisit cunoscutul om de fotbal caransebeșean pentru expressdebanat.ro.

Dan Avram a făcut și alte afirmații interesante. Italienii veniți în vară la Caransebeș ar putea fi istorie începând de azi. Jucătorii tineri și de perspectivă pe care i-au promis în vară și banii pentru plata salariilor s-au cam lăsat așteptați. Practic, până acum nu au adus decât suspiciuni asupra echipei și o imagine negativă orașului. Tocmai de aceea, despărțirea pare a fi iminentă. „Pisano ar trebui să vină din Italia cu sponsorizarea. Dacă nu vine, nu cred că mai continuăm colaborarea. Ăsta e punctul meu de vedere, nu al conducerii orașului care a înființat această echipă și care o finanțează în continuare cu mare parte din bani. Dacă nu vine cu banii până miercuri (n.r. – astăzi), din punctul meu de vedere e demis. Dar, repet, e doar punctul meu de vedere. Oricum măsuri disciplinare se vor lua”, a mai spus Avram.

Comments

 1. Caransebeșul, interzis la pariuri! Pisano a primit ultimatum: Banii sau valea în Italia! - Agenda Primarului says:

  […] U Cluj – FC Caransebeș 4-0! După 3-0 la pauză. Victorie a gazdelor, cu pronostic 1 – pauză, 1 – final și peste 2,5 goluri marcate! Cotă mare, bani frumoși! Până cu jumătate de oră Sursă știre […]

 2. Caransebeșul, interzis la pariuri! Pisano a primit ultimatum: Banii sau valea în Italia! - Stiri locale | Ziare locale online din România says:

  […] U Cluj – FC Caransebeș 4-0! După 3-0 la pauză. Victorie a gazdelor, cu pronostic 1 – pauză, 1 – final și peste 2,5 goluri marcate! Cotă mare, bani frumoși! Până cu jumătate de oră …mai multe stiri […]

 3. gugu says:

  Giovanni Pisano – născut la Siracuza SICILIA (patria mafiei italiene, Francesco Pisano fiul – născut Cagliari – SARDINIA. În urma scandalurilor TOTONERO (pariuri negre) din anii 1980 şi 1986, echipele Palermo (Sicilia)şi Cagliari(Sardinia)au fost aspru sancţionate. Şi Metalul a pierdut 80 la sută din meciuri la mari diferenţe, peste 2,5+. Stanciule, eşti o “cârpă” în mâinile lui “Rufă”!

 4. eu says:

  “nu al conducerii orașului care a înființat această echipă ” cum a fost infintata aceasta echipa de conducerea orasului ? nu a fost infintata in 1913 ?

 5. 1913 says:

  ,,Tu” esti PROST echipa a primit anul 1913 anul acesta dar a fost infiintata acum 7 ani parca oricum conteaza mai putin asta , pe tine ar trebui sa te intereseze mai mult cand a fost infiintata MACIUCA si cam atat , restul e can can.

 6. eu says:

  1913 vei intra in istorie cu comentul tau ” a fost infinata acum 7 ani ” a primit haha a PRIMIT “1913 ” ai idei tampite DANI STANCIU