(UPDATE 2) Mihaela Popovici, la gâtul lui Ponta! Tinerii din PSD se revoltă împotriva comuniștilor din partid!

Reacția penibilă și scandaloasă a premierului plagiator și inculpat Victor Ponta în urma tragediei din clubul bucureștean „Colectiv” e taxată de președintele TSD Caraș-Severin, care are curajul să-i transmită acestuia că nu mai poate prosti pe nimeni!

 

Mihai Sturzu, președintele tinerilor social-democrați, a fost primul care a deschis gura împotriva barosanilor din PSD, la Congresul din 18 octombrie, când a criticat felul în care condamnatul Liviu Dragnea a fost ales președinte al partidului. Sturzu a amintit atunci de „epoca de aur” a lui Ceaușescu, pe bună dreptate. Acum, odată cu atitudinea jenantă a premierului inculpat, e rândul Mihaelei Popovici, președintele TSD Caraș-Severin, să se revolte.

Ponta a încercat în stilu-i caracteristic să se spele repede pe mâini și l-a sacrificat pe președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Alexandru Dunca. Acesta a fost găsit ca unic vinovat, cel puțin până în momentul de față, pentru tragedia din „Colectiv”. L-a demis fără ca măcar să-l anunțe, ca pe ultimul om! Pentru ce l-a demis nu știe deocamdată nimeni. Cert este că instituția condusă până aseară de Dunca nu se ocupă de verificarea securității localurilor și nici nu emitea autorizațiile de funcționare în locul primarului Piedone sau al celor de la ISU. Verifica băuturile servite clienților și cam atât!

Imediat după ce executarea lui Dunca a apărut în Monitorul Oficial, cu scopul vădit de a potoli setea de sânge a zecilor de mii de oameni care au ieșit în stradă cerând capetele lui Piedone, Oprea și Ponta, Mihaela Popovici a reacționat prin două postări pe Facebook. „Marius Dunca, am încredere în tine și știu că ești cel mai bun! Chiar ai muncit cu profesionalism! Ai făcut multe lucruri bune și s-au schimbat multe în bine la ANPC de când ești tu. Bravo! Vinovatul nu ești tu și nu înțeleg: de ce tu trebuia să fii demis?! Felicitări pentru activitatea ta foarte bună! Te susțin și sunt alături de tine!!”, i-a transmis Mihaela Popovici celui sacrificat pe prim-ministrul Ponta.

Lidera TSD din Caraș-Severin a revenit și cu o altă postare pe aceeași rețea de socializare: „Marius Dunca, felicitări pentru toată activitatea ta exemplară la ANPC. Sunt mândră de ceea ce ai făcut. Sunt confuză și nu înțeleg de ce Marius este demis, iar vinovații sunt alții. Nu sunt de acord cu această decizie!!!”

Rămâne de văzut acum dacă și Mihaela Popovici va găsi ușa închisă la PSD sau dacă va fi scoasă pe poartă afară după ce a criticat public decizia „premierului penal”, așa cum a pățit Mihai Sturzu, după ce a criticat un alt „social-democrat penal”, Liviu Dragnea!

UPDATE, ora 12.25

Președintele TSD Caraș-Severin, Mihaela Popovici, a ținut să facă anumite precizări legate de postările de pe Facebook prin care comentase demiterea președintelui ANPC. “A fost o părere personală și nu poziția TSD Caraș-Severin. Victor Ponta a fost cel mai bun premier al României, iar demisia sa este o demisie de onoare”, a spus tânăra social-democrată.

UPDATE 2, ora 16.30

Președintele TSD, Mihai Sturzu, pare să fi avut perfectă dreptate atunci când vorbea de apucături comuniste în rândul social-democraților. Comentariile Mihaelei Popovici postate aseară pe Facebook prin care își exprima dezacordul față de demiterea președintelui ANPC nu au rămas fără efect. Liderului TSD Caraș-Severin i s-a băgat imediat pumnul în gură, astfel că, în scurt timp, comentariile respective au fost șterse de pe rețeaua de socializare. Motivul invocat este cât se poate de penibil. Era vorba despre o părere personală a cetățeanului Mihaela Popovici și nicidecum a președintei tinerilor social-democrați din județ. Cu atât mai puțin a organizației pe care o conduce! După ce a șters comentariile, Mihaela Popovici a făcut unele precizări pentru expressdebanat.ro, care au fost publicate în update-ul de la ora 12.25. Nu a fost însă suficient, motiv pentru care TSD Caraș-Severin, a revenit, de data aceasta cu un “drept la replică”, pe care îl redăm exact în forma primită la redacție:

Referitor la articolul Dvs. “Mihaela Popovici la gatul lui Ponta! Tinerii din PSD se revolta impotriva comunistilor din partid.”, va comunicam ca parerea personala a domnisoarei Mihaela Popovici nu reprezinta opinia tineretului social democrat Caras Severin fata de decizia premierului Victor Ponta de a-l demite pe Marius Dunca.
    Consideram ca asocierea ideii exprimate de Mihaela Popovici cu punctul de vedere al organizatiei noastre a fost una fortata si pentru a evita astfel de neplaceri pe viitor, va rugam sa ne consultati asa cum va cere si deontologia profesionala.

 

    Cu consideratie,    
                                                               Silvia CHIVARI
                                            Biroul de presa TSD Caras Severin

Comments

 1. […] Mihai Sturzu, președintele tinerilor social-democrați, a fost primul care a deschis gura împotriva barosanilor din PSD, la Congresul din 18 octombrie, când a criticat felul în care condamnatul Liviu Dragnea a fost ales președinte al partidului. Sturzu a amintit atunci de “epoca de aur” a lui Ceaușescu, pe bună dreptate. Acum, odată cu atitudinea jenantă a premierului inculpat, e rândul Mihaelei Popovici, președintele …mai multe stiri […]

 2. […] Mihai Sturzu, președintele tinerilor social-democrați, a fost primul care a deschis gura împotriva barosanilor din PSD, la Congresul din 18 octombrie, când a criticat felul în care condamnatul Liviu Dragnea a fost ales președinte al partidului. Sturzu a amintit atunci de “epoca de aur” a lui Ceaușescu, pe bună dreptate. Acum, odată cu atitudinea jenantă a premierului inculpat, e rândul Mihaelei Popovici, președintele Sursă știre […]

 3. Vasillis says:

  donsoara vorbeste din vaxta ei experienta profesionala? marius, esti cel mai bun! ce sa zic? encore un fois!

 4. sneaga says:

  Luavar doracu de la predinte pana la ultinul parlamentar ma pis pe voi de masoni

 5. sneaga says:

  Sunteti niste lichele pt tara asta

 6. sneaga says:

  Ati vandut tara asta bucata cu bucata

 7. sneaga says:

  De ar invia tepes

 8. Tudor says:

  Puiul de comunist rămâne comunist până la moarte!