Candidatul maghiarilor pentru Primăria Timișoara, cap de listă la Senatul României. UDMR Timiș a depus listele pentru parlamentare

Viceprimarul în exercițiu Imre Farkas, candidat al UDMR pentru Primăria Timișoara, deschide lista maghiarilor din Timiș pentru Senatul României. Cap de listă la Camera Deputaților este avocatul Andras Molnar. 

Maghiarii din Timiș au depus, miercuri, dosarele cu lista candidaților pentru Parlamentul României. Astfel, la Cameră, UDMR merge cu András Molnár, Ilona Sipos, József Kabai, János Ihász, Izabella Patik, Károly Csáky, Zsolt Demeter, Renáta Nagy, Attila Oláh, György Katona, Katalin Horváth, László Albert și Zoltán Marossy – președintele UDMR Timiș.

Lista candidaților pentru Senatul României este deschisă de Imre Farkas, urmat de Ferenc Halász, Noémi Andrásy, Ferenc Szabó, Erika Păștean și György Kádár.

„Spre bucuria mea, am primit 13 ca număr de înregistrare. Sper să ne aducă noroc, pentru că ambii mei băieți s-au născut pe data de 13. Cred că este un semn bun, un început bun”, a spus András Molnár, după depunerea dosarului de candidatură.

22 octombrie este ultima zi în care se pot depune candidaturi, potrivit calendarului electoral, pentru alegerile parlamentare. Campania electorală începe în 6 noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Maghiarii din Timiș, după ce au rămas pe dinafară și la CL Timișoara: „Lipsa reprezentării poate afecta viața culturală și va avea efect și asupra comunităților”