FOTO. Articole de sezon pentru toate buzunarele la o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

picnic iulius1000x100

Zeci de expozanți și comercianți sunt prezenți în perioada 21 – 25 octombrie la ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, în organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Timișorenii pot găsi aici articole de sezon la prețuri foarte bune.

Articole vestimentare de sezon, geci, blănuri, genți și încălțăminte din piele – toate se regăsesc pe standurile comercianților și producătorilor care participă la ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare. Expoziția este și un bun prilej pentru producători să interacționeze cu potențiali parteneri comerciali pentru a se integra pe piața regională.

Încălțămintea de piele este cea mai căutată la această ediție, iar prețurile pornesc de la 150 lei pentru o pereche de ghete.

leader board 728 x 90 px

Mai mulți comercianți prezenți la Expoziția Toamnei sunt prezenți și în această săptămână cu bunătăți culinare de sezon făcute din carne de porc sau vânat, preparate pe bază de lapte și chiar pălincă tradițională, în exteriorul clădirii CRAFT. Noutățile de la această ediție sunt aranjamentele florale din mușchi colorat, produsele cosmetice preparate din lavandă și preparatele alimentare pe bază de cătină.

Expoziția de la CRAFT poate fi vizitată de miercuri până sâmbătă de la ora 10.00 la 20.00 și se încheie duminică, la ora 18.00. Intrarea este liberă.