Teatrul Național îi invită pe timișoreni la spectacol în weekend

„Sunt o babă comunistă” se va juca sâmbătă și duminică, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara, cu începere de la ora 19. 

„De când am început să jucăm, gradul de incidență a infestărilor cu coronavirus rămâne egal cu zero atât în ce privește echipa artistică și tehnică de scenă, cât și cea administrativă și de producție. În ciuda și, poate chiar mai mult, datorită pandemiei, Teatrul Național dovedește că rămâne o echipă adevărată – responsabilă, coerentă, unită – prin urmare, puternică, și, ca atare, Teatrul funcționează. În aceste condiții, cu speranța că indicele de infestare cu coronavirus va rămâne mai mic de 3 la mia de locuitori, Teatrul Național din Timișoara programează spectacolul Sunt o babă comunistă.”, transmit reprezentanții teatrului.

Scenariul piesei este realizat de Călin Ciobotari după romanul omonim al lui Dan Lungu, iar regia aparține Antonellei Cornici. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate online pe www.tntimisoara.com sau de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, de pe strada Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, de lângă Parcul Civic). Agențiile sunt deschise de marți și până duminică, între orele 11.00 şi 19.00.

leader board 728 x 90 px