Ca la Păltiniș, la nimeni! Comuna este la un pas de noi alegeri!

Cea mai scurtă ședință a Consiliului Local Păltiniș ar putea fi și ultima dacă se respectă legea administrației publice locale. Potrivit acesteia, dacă nu se întrunește consiliul local de trei ori la rând, forul se dizolvă și se organizează din nou alegeri.

În ședința de ieri au fost prezenți 8 consilieri din 11: 4 PSD – Dorel Bocșan, Ioan Chincea, Dumitru Humaniu, Petru Tubec, 2 PNL – Ilie Bocșan, Mihai Tiuc, 1 PMP – Cornel Bătrînu și 1 PP-USL: Gheorghe Popovici. Nici nu s-a început bine ședința și reprezentanții PNL, respectiv PP-USL s-au ridicat și au părăsit ședința pe motiv că nu au mapa cu punctele de pe ordinea de zi în detaliu, dar și că sunt obligați să aprobe un proces verbal de la o ședință din 3 august de care ei nu aveau habar.

Secretarul Primăriei a încercat sa explice că mapa revine președintelui comisiei de specialitate pentru fiecare domeniu, întrucât comisiile de specialitate nu sunt formate. Proiectele de hotărâre ar fi urmat să fie explicate de către contabilul Primăriei pentru că era vorba de buget.

S-a dus muncă de lămurire cu liberalul Ilie Bocșan și ceilalți doi consilieri să rămână pentru formarea comisiilor de specialitate, pentru a nu se ține blocat aparatul administrativ, însă fără succes.

Foto: Arhivă

1000x200 dacus 02

CITEȘTE ȘI:

Haos total în Consiliul Local Păltiniș!

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Dar până să se aplice legea în Păltiniș, e cale lungă…

[FOTO/VIDEO] Secretarul comunei Păltiniş sfidează până şi Prefectura!

publicitate si promovare online banner maxagro