Buget pentru dezvoltare, modernizare și înfrumusețare, la Caransebeș

Bugetul Caransebeșului pentru 2016 se va plia pe investițiile în derulare, cu prioritate dezvoltarea infrastructurii urbane. Consiliul Local a aprobat în unanimitate propunerea de buget în sumă de 53.532.990 lei.

Cheltuielile, la bugetul de peste 53.000.000 de lei, se vor putea întinde cu peste 5.000.000 lei, întrucât administrația publică locală a fost gospodară și nu a cheltuit tot bugetul anului trecut.

Vor fi investiții în infrastructură cu privire la tot ceea ce ține de racorduri în centura Caransebeșului, la amenajarea centrului civic în Piața General Dragalina, la amenajarea Campusului Școlar de la Liceul Pedagogic. Vor fi asfaltate în totalitate străzile din Jupa și Valea Cenchii, iar în domeniul cultural va fi adus la cele mai înalta standarde Cinematograful Tineretului”, ne-a declarat primarul Marcel Vela.

Consiliul Local a aprobat o sumă importantă de bani, de 400.000 de lei, pentru subvențiile care vor fi acordate ca gratuitate, din luna martie, la transportul local în comun pentru pensionari, persoanele cu handicap sau elevi.

Din totalul de peste 53 de milioane de lei municipalitatea intră într-o nouă etapă de dezvoltare și, alături de celelalte alocări de fonduri pentru cofinanțarea în anumite proiecte în domeniul sănătății, situațiilor de urgență, sau mediului, Caransebeșul va ține ștacheta sus în tot ceea ce ține de dezvoltare, modernizare și înfrumusețare ca zonă edilitar-urbană în Banatul de Munte, a mai menționat edilul urbei de pe Timiș și Sebeș.

citește  și:

Investiții în infrastructură, exclusiv din bugetul local la Caransebeș!

Buget istoric pentru Caransebeș. De unde s-au adunat banii?