Banatul Caransebeș vrea să culeagă toate punctele din capitală

Bănățenii vor lupta sâmbătă, 30 ianuarie, pentru alte 3 puncte în clasamentul Diviziei A 1 la volei masculin, la CSM București.

Deși formația nu este completă, universalul Vladimir Cedic fiind indisponibil, antrenorul Valentin Pereu este încrezător într-o reușită a elevilor săi:

 „Vladimir a acuzat dureri de cap din cauza unei inflamații a sinusurilor, drept care am decis să rămână acasă și să-și continue tratamentul, pentru că miercuri avem un alt meci important și avem nevoie ca el să se recupereze cât mai repede. Avem soluții pentru atac prin Dragoș Pavel, din această poziție de trăgător universal, și cred că ne vom descurca la CSM București. Important este să ne facem noi jocul, să ne intre serviciul și să ne concentrăm în apărare, după care vom putea construi în atac”, ne-a declarat antrenorul Volei Club Banatul Caransebeș, Valentin Pereu, fost antrenor al CSM București.

Potrivit președintelui Cristian Stepanescu, meciul cu echipa CSM București nu ar trebui să pună probleme gugulanilor, dacă privim clasamentul actual: Banatul 24 de puncte – CSM 11 puncte, însă niciun meci nu seamănă cu celălalt, astfel că emoții sunt de fiecare dată.

Aș vrea să pornim la fel ca și în turul campionatului: cu patru victorii din tot atâtea meciuri. Le-am transmis băieților că nu este un lucru imposibil, vrem doar să parcurgem acest retur cu încredere. Timpul este destul de scurt între meciuri. Miercuri avem etapă intermediară cu echipa din Dej acasă, astfel că este nevoie de concentrare și multă muncă. Sper la un rezultat bun la CSM, după care trecem la următorul obiectiv”, ne-a declarat președintele Cristian Stepanescu.