Cântarul, primul adversar al luptătorilor

Majoritatea sportivilor prezenți la Campionatul Național de lupte pentru seniori de la Craiova au trecut în această seară de primul adversar, cântarul. În competiție se vor afla și luptători de la CSȘ și CSM Reșița.

Conform programului, dintre reprezentanții Reșiței sâmbătă vor intra în concurs cea mai bună sportivă a județului Caraș-Severin în anul 2015, Diana Mudrag-Franț (categoria 75 kg), fostul numărul 1 din 2013 și 2014, Vlad Caraș (97 kg), cel mai bun sportiv al Clubului Sportiv Școlar Reșița, Constantin Dănilă (125 kg), Alfred Loba (125 kg), precum și Mihail Popov și Răzvan Toderoi (ambii la categoria 65 kg). Duminică, în ultima zi a Campionatului Național, urmează să concureze Valentin Popescu (categoria 61 kg), Andrei Franț, Ciprian Chiru și Doru Rusu (toți la categoria 86 kg).

„Sperăm într-o evoluție bună a sportivilor noștri și să ne întoarcem acasă cu medalii dintre cele mai strălucitoare“, ne-a spus antrenorul emerit Adrian Dacica, reconfirmat vineri seara, de Biroul Federal, pe postul de antrenor coordonator al lotului național de cadeți al României, care se pregătește la Reșița.

Pentru prima oară în istorie, Campionatul Național de lupte va fi transmis online.