HC Adrian Petrea vrea să producă surpriza la București! La un meci de Final Four!

Primul meci oficial din 2016 pentru prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița este un test dificil, în compania vicecampioanei naționale. În sferturile de finală ale Cupei României, handbaliștii reșițeni vor întâlni în această seară pe CSM București, în deplasare. Partida va avea loc de la ora 20, în Sala Rapid din Capitală.

HC Adrian Petrea a ajuns în sferturile de finală după ce a trecut în optimi de HCM Făgăraș, cu 26-24, în luna decembrie a anului trecut, iar acum o mai desparte un meci de Final Four-ul competiției. Din lotul echipei reșițene vor lipsi Shota Tevzadze, Robert Rugaci și Nelu Stan. „CSM București este favorită în acest meci, probabil că obiectivul lor este să câștige și Cupa României. Dar noi nu ne vom da la o parte și am toată încrederea că, dacă vom presta un joc bun, vom produce o surpriză la București“, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Săptămâna viitoare, după mult timp, HC Adrian Petrea Reșița va putea fi văzută în Sala Polivalentă, în două jocuri de campionat foarte importante, pe 4 și 7 februarie, care o pot aduce mai aproape de îndeplinirea obiectivului, prezența în play-off-ul Ligii Naționale.