Buciu îi răspunde lui Dobra: „Își face griji că nu ar avea ce să fure dacă, Doamne ferește, ar ajunge vreodată primarul Lugojului”

Claudiu Buciu, primarul demis al Lugojului, nu a ratat ocazia de a-i răspunde lui Călin Dobra, liderul PSD Lugoj, care l-a criticat pentru faptul că se crede Mesia. „Dom’ Doctor Dobra își face griji că nu ar avea ce să fure dacă, Doamne ferește, ar ajunge vreodată Primarul Municipiului Lugoj”, a afirmat Claudiu Buciu.

Claudiu Buciu a pierdut definitiv fotoliul de primar al orașului Lugoj. Imediat după decizia Tribunalului Timiș, primarul demis a făcut o postare pe Facebook în care a explicat că s-ar fi ajuns în această situație pentru că i-a deranjat pe cei care n-au mai putut să facă afaceri ilegale cu Primăria Lugoj, dar și pe conducerea PNL Timiș.

Imediat, Călin Dobra, președintele PSD Lugoj, l-a criticat în termeni duri pe Claudiu Buciu, susținând că se crede un „Mesia salvator al Lugojului”. Claudiu Buciu nu s-a lăsat mai prejos, astfel că l-a acuzat pe Călin Dobra de faptul că își face griji că n-ar mai avea ce să fure, dacă va ajunge primar al orașului Lugoj.

72.719.692,68 RON. Dom’ Doctor Dobra își face griji că nu ar avea ce să fure dacă, Doamne ferește, ar ajunge vreodată Primarul Municipiului Lugoj. Suma de mai sus se găsește astăzi (7 octombrie 2022), în contul Primăriei Municipiului Lugoj. Când am preluat mandatul de primar, în acest cont se regăseau 65.416.144,51 RON (mai exact în 2 octombrie 2020). Adică astăzi, în același cont, de așa zise fonduri disponibile al primăriei, se regăsesc mai mulți bani (adică mai mult cu peste 7 milioane de lei) decât în urmă cu doi ani, când am preluat mandatul de primar. Tot atunci – la preluarea mandatului, Spitalul Municipal avea datorii de peste 5.700.000 RON (57 de miliarde de lei vechi), astăzi Spitalul Municipal mai are datorii de 627,79 RON. Adică aproape ZERO RON plăți restante. Tot atunci – la preluarea mandatului, Meridian 22 SA intra în insolvență din cauza hoțiilor fostei administrații. Astăzi, Meridian 22 SA înregistrează profit”, a afirmat Claudiu Buciu.

Mai mult, primarul demis al Lugojului spune că Dobra știe că primăria are bani, dar umblă intenționat cu minciuni ca să dea bine la public.

Însă, Dom’ Doctor, social democrat pur sânge (mai ales de la volanul unui Mercedes S Klasse), e îngrijorat că nu mai are primăria bani. El știe că sunt bani, dar dă bine la publicul domniei sale să le spună minciuni, că oricum nu dă doi bani pe ei, și le-ar lua voturile cu ambele mâini. Eu însă nu vreau voturi, ci doar să schimb, cu adevărat, soarta acestei comunități. Primăria are bani, investește și pregătește investiții foarte mari pentru binele comunității. Avem grijă de acești bani, pentru că finanțările pe care le accesăm necesită cofinanțare din partea noastră. Așadar atenție la mincinoși, la politicienii flămânzi, care atunci când au ocupat funcții publice din care puteau schimba în bine viața comunităților, și-au schimbat în bine doar viața lor”, a conchis Claudiu Buciu.