Liderul PSD Lugoj, mesaj pentru primarul demis Buciu: „Nu sunteți nici Mesia și nici cavalerul alb”

untitled design set 970x90 px

Călin Dobra, liderul PSD Lugoj, i-a transmis un mesaj acid primarului demis din Lugoj, Claudiu Buciu, după sentința definitivă dată de instanță. „Nu sunteți nici Mesia și nici cavalerul alb, ci doar un nimeni împotriva lugojenilor și al Lugojului întreg”, a afirmat Dobra.

Claudiu Buciu a pierdut definitiv fotoliul de primar al municipiului Lugoj, a decis Tribunalul Timiș. Imediat după sentința dată de instanță, Buciu s-a victimizat pe Facebook, susținând că a fost demis pentru că i-a deranjat pe cei cei care n-au mai putut să facă afaceri ilegale cu Primăria Lugoj, dar și conducerea PNL Timiș.

Mai mult, Claudiu Buciu l-a atacat pe primarul Dominic Fritz. „E greu de înțeles de ce primarul Timișoarei nu are nici măcar reședință în Timișoara și nici cetățenie română și poate fi primar (ceea ce e corect), iar eu nu”, a precizat primarul demis.

În urma afirmațiilor făcute, Călin Dobra, consilier județean și președintele PSD Lugoj, a ținut să-i transmită un mesaj tăios lui Claudiu Buciu, despre care spune că se crede Mesia.

Domnule Buciu, nu putem rămâne indiferenți la inepțiile pe care le tot scrieți pe Facebook, lăsând impresia unui Mesia salvator al Lugojului, cavalerul alb și neprihănit care luptă împotriva tuturor pentru „binele Lugojului”. Domnule, e cazul să vă opriți! Noi vă spunem asta, lugojenii vă spun asta și, în sfârșit, instanțele de judecată vă spun la fel. Nu! Nu sunteți nici Mesia și nici cavalerul alb, ci doar un nimeni împotriva lugojenilor și al Lugojului întreg. Ar fi bine să înțelegeți că nu ați fost demis prin Ordinul Prefectului, ci v-a încetat de drept mandatul de primar conform legilor din România. Și asta dovedește „școala de drept” pe care pretindeți că o aveți! O altă dovadă că nu ați înțeles nimic din administrație este faptul că organigrama, la care ați „lucrat” personal, a fost respinsă de instanța de contencios administrativ. Și dați vina pe „trântorii” din primărie? Nici măcar nu vă e rușine? Ar trebui să vă învinovățiți de prostie, să puneți mâna să citiți legislație, pe care să o și înțelegeți, și eventual să mulțumiți angajaților din primărie care încă vă bagă în seamă”, a afirmat Călin Dobra.

De asemenea, liderul PSD Lugoj i-a transmis lui Claudiu Buciu să nu mai arunce cu mocirlă în nimeni, „căci singurul murdar sunteți dumneavoastră”.

Tot nu avem apă la robinete, aprobările din primărie se dau pe pile, tot prin gropi circulăm, plătim un impozit imens pentru că ați considerat că avem prea mulți bani și trăim bine, iar pe centru dacă puneați porumb acum poate nu ne mai interesa criza alimentară. Tot orașul știe că v-ați înconjurat de propria camarilă care vă „susține” financiar, care s-a înghesuit să vă umple plicurile la botez, care pune mâna pe terenurile orașului, și câte și mai câte… Și asta spre „binele lugojenilor”. Ne povestiți câți bani ați „atras” dar nu ne spuneți ce ați făcut cu milioanele pe care le-a lăsat vechea administrație pe care o învinovățiți de toate eșecurile personale! Sperăm să nu se mai găsească careva care să fie dispus să semneze și să răspundă pentru fărădelegile pe care le faceți, așa cum, din păcate, s-a întâmplat în ultimele 5 luni! Aerele de „primar ales” trebuie să se termine. E vorba totuși de demnitate! Noi credem că prin tăcere ne pierdem demnitatea, iar demnitatea nu trebuie să fie negociabilă niciodată”, a adăugat Călin Dobra.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/