PSD Timiș caută candidații perfecți pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean. Simonis: Trebuie depășită această perioadă gri

img 0041

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, a anunțat că partidul a început în această lună înscrierile candidaților dornici să intre în cursa pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș. „Lista este deschisă pentru membri de partid, dar și pentru cei din afara partidului, dacă personalități marcante doresc să salveze orașul și județul”, a afirmat Simonis.

Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că în această lună s-a dat drumul în cadrul partidului înscrierilor celor dornici să candideze la Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Sunt așteptate să se înscrie inclusiv persoane din afara partidului.

În această lună am demarat perioada de înscrieri în cadrul PSD Timiș pentru pozițiile de primar și președinte al consiliului județean, dar și pentru alte poziții, eventual viceprimar, vicepreședinte al consiliului județean sau chiar membrii ai Consiliului Local Timișoara și ai Consiliului Județean Timiș. Lista este deschisă pentru membri de partid, dar și pentru cei din afara partidului, dacă personalități marcante ale orașului doresc să intervină și să salveze orașul și județul de prăfuirea în care se află cel puțin la nivel administrativ. Sunt invitați să ne contacteze și să găsim o formulă prin care cu toții, noi, PSD, poate și cu alte forțe politice, să găsim cei mai buni candidați care să fie cel mai bun primar și cel mai bun președinte de consiliu județean, pentru a depăși această perioadă gri, să nu spun neagră, a ultimilor doi ani de zile a actualei administrații, atât la nivel local, la nivel de municipiu, cât și la nivel de județ”, a afirmat Alfred Simonis.

Liderul PSD Timiș a detaliat că persoanele înscrise vor fi evaluate la finalul lunii, urmând ca în noiembrie să fie anunțată lista scurtă a potențialilor candidați ai partidului pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș. „Selecția finală, candidatul final la Primăria Timișoara și la Consiliul Județean Timiș va fi făcută undeva sperăm noi până la începutul anului viitor”, a precizat Simonis.

Este o așteptare în spațiul public, știți că sunt candidați din zona dreptei, din zona independentă. Cred că este datoria și a noastră și a celorlalte formațiuni politice să-și expună oferta electorală, candidații și politicile, programele, planurile pe care acești candidați le au pentru municipiul Timișoara și județul Timiș și să începem în acești un an și șapte luni care vor mai rămâne de anul viitor până la alegerile viitoare locale să dezbatem proiecte, inițiative, programe, astfel încât să ne asigurăm că cei care vor ocupa aceste două poziții, cele mai importante poziții la nivel local, vor fi cei mai buni din oferta pe care o vom face noi, partidele politice”, a declarat președintele PSD Timiș.