Bosnia & Herțegovina 2.05 și Germania 2.10 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În așteptarea meciurilor de la european, Mozzart Bet a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Bosnia & Herțegovina – Muntenegru (ora 19:00) cota 2.05

Duel între vecini în partida din această seară dintre Bosnia & Herțegovina și Muntenegru, unde Dzeko și compania sunt favoriți. Chiar dacă niciuna dintre formații nu va participa la europeanul din această vară, sunt alte aspecte care trebuie luate în calcul când vine vorba de aceste partide amicale. Punctele cheie fiind poziționarea în clasamentul FIFA dar și omogenizarea loturilor pentru partidele din toamnă de calificare la mondialul din Qatar.

Germania – Danemarca (ora 22:00) cota 2.10

promovare banner maxagro Muzeul TM

În această seară mai avem un duel între vecini de granițe. Germania începe să tureze motoarele pentru european de la ora 22:00 contra Danemarcei. Cota oferită de Mozzart Bet pentru victoria Germaniei este 2.10, fiind cea mai mare din lume. Nemții au al treilea cel mai valoros lot de la acest european după Anglia și Franța și evident se numără printre favoritele la câștigarea turneului. Meciul din această seară va fi penultimul amical a lui Joachim Low la cârma naționalei, care după european va fi înlocuit de Hansi Flick (fost la Bayern Munchen).

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/