Boldea vrea daune morale! Amenda pentru străzile necurățate, contestată de Primăria Lugoj

După ce vremea a devenit mai prietenoasă și funcționarii publici s-au mai încălzit, cel mai fierbinte pare primul funcționar al urbei, care a uitat de dezastrul care a fost în luna decembrie pe străzile Lugojului. Primarul Francisc Boldea a declarat că va contesta amenda dată de Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș pentru străzile necurățate și, mai mult, va solicita și daune morale.


„Am primit amenda respectivă doar pentru că un cârcotaș a reclamat la Prefectură, că de ce este penalizată doar Primăria Timișoara, nu și Lugojul. O să cer și daune morale! Timișoara nu are contract de deszăpezire, eu am contract de deszăpezire cu o firmă. În contract scrie că firma se ocupă de deszăpezit, nu Primăria”, susține Francisc Boldea.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au sancționat, la finalul lunii decembrie, atât Primăria Lugoj, cât și Primăria Timișoara, cu suma de 3.000 de lei, pentru că șoferii au fost puși în pericol din cauza drumurilor necurățate. Căderile masive de zăpadă au făcut o parte din străzile Lugojului impracticabile, acestea nefiind curățate pentru mai multe zile.

CITEȘTE ȘI: Moș Crăciun a venit cu amenda! Primăriile din Timișoara și Lugoj, sancționate de Poliția Rutieră pentru starea drumurilor