Când încep licitațiile pentru viitoarele obiective sportive și culturale din Timișoara

Primarul Timișoarei a anunțat astăzi când vor începe licitațiile pentru proiectarea și reabilitarea unor imobile și complexuri sportive din orașul de pe Bega.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi, în cadrul conferinței săptămânale de presă, că în 28 ianuarie este programată deschiderea ofertelor depuse pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru complexul sportiv și de agrement Calea Șagului.

Se vor construi: un bazin de înot în aer liber, un teren de tenis și mai multe locuri de joacă. Locația este în zona străzii Constantinescu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

De asemenea, edilul a mai dezvăluit că în 30 ianuarie este programată deschiderea ofertelor depuse pentru procedura de achiziție a serviciilor de proiectare, reabilitare si refuncționalizare a spațiului în care se află Filarmonica Banatul.

„Dorim să transformăm acest spațiu în care funcționează Filarmonica Banatul într-unul de înaltă ținută și funcțional”, a precizat primarul Nicolae Robu. Alte proiecte lansate sunt: complexul sportiv și de agrement din zona Lipovei și cel din zona Buziașului.

publicitate si promovare online banner maxagro