Bocșa continuă campania de curățenie! Locuitorii sunt invitați la muncă!

explo 1000x200

Zeci de saci de gunoi au fost adunați sâmbătă din diverse zone ale orașului Bocșa. O nouă activitate din cadrul campaniei de curățenie inițiate de Primărie este programată pentru joi dimineață.

Primarul Eugen Cismăneanțu și viceprimarul Olimpiu Brie, dar și mai mulți consilieri locali au ieșit sâmbătă la curățenie pe străzile Bocșei. Ținta lor au fost zona Casei de Cultură, Lacul Medreș, zona Izvor, strada Reșiței și cartierul Măgura. Zeci de saci de gunoi au fost adunate în decurs de câteva ore, însă administrația locală nu se oprește aici. Edilul-șef anunță că programul „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi” va continua mâine cu o nouă acțiune care vizează zona Vasiova. Și de această dată, primarul îi cheamă la treabă pe toți locuitorii orașului.

CITEȘTE ȘI: Cismăneanțu, primul gospodar al Bocșei

„Mâine, 16.03.2017, cu începere de la orele 10.00, se va desfășura cea de-a doua acțiune din programul «Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi». Acțiunea va avea loc în zona Vasiova. Vă invit pe această cale pe toți cei care doriți să vă implicați în acțiunea noastră. Vă așteptăm!”, anunță edilul orașului Bocșa.

CITEȘTE ȘI: Bocșa își face loc pe harta curățeniei. „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi”

banner 970 x 250