Încă un pas spre normalitate! Grădiniță adusă în secolul 21!

Într-un oraș turistic dintr-o țară membră a Uniunii Europene, viața copiilor dintr-o grădiniță era pusă în pericol cu bună știință. Până acum!

Micuții care învață la Grădinița cu Program Normal din Măcești au parte, în sfârșit, de… normalitate! După ani întregi în care li s-a promis că toaleta din curte va fi dată uitării, proiectul a fost, în sfârșit, realizat!

„Deși «haita» se laudă cu reabilitarea școlilor și grădinițelor, realitatea este cu totul alta. În prima poză avem toaleta veche de la Grădinița din Macești, care este în afara clădirii, iar în celelalte poze avem toaletele noi care sunt în interior”, anunță primarul Torma printr-o postare pe internet.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Edilul-șef profită de ocazie pentru a face un apel către cetățenii din Măcești în sensul implicării lor în activități de curățenie. „Administrația locală aduce normalitatea în toate cartierele din oraș. Avem nevoie și în Măcești de sprijinul cetățenilor pentru a ajuta la igienizarea râurilor, drumurilor de acces și în fața gospodăriilor”, este solicitarea lui Adrian Torma.

tmc 640