Aleșii din Bocșa, exemple pentru localnici! Au lăsat de-o parte costumele pentru mănuși de cauciuc și adidași!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Vremea a ținut astăzi cu gospodarii, prilej numai bun pentru aleșii Bocșei să se țină de cuvânt! Așa cum au promis ieri, astăzi au pus în practică o nouă acțiune din cadrul programului „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi”.

Primarul Eugen Cismăneanțu și viceprimarul Olimpiu Brie, împreună cu Sorin Miu, consilier PMP, au ieșit astăzi în stradă. Nu pentru a-și manifesta nemulțumirea față de cetățeni, ci pentru a le da un exemplu de „așa, da”. Au dus la îndeplinire o nouă activitate din cadrul campaniei „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi”, de această dată, în Vasiova.

„Astăzi, 16.03.2017, cu începere de la ora 10.00, în zona Vasiova, a avut loc cea de-a doua acțiune din programul «Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi». Alături de mine au fost prezenți domnul Brie Olimpiu – viceprimar, domnul consilier Miu Sorin (PMP), dar și beneficiarii Legii 416 (ajutor social). Mulțumesc tuturor colegilor din cadrul primăriei și vă așteptăm alături de noi pe toți cei care doriți să vă alăturați acestui proiect, ce se va derula săptămânal”, afirmă primarul Cismăneanțu, după încheierea acțiunii de astăzi.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Programul „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi” a fost inițiat în luna martie a anului trecut și își propune să curețe orașul de deșeurile depozitate necorespunzător pe străzi, prin parcuri sau pe albiile râurilor.

CITEȘTE ȘI: Cismăneanțu, primul gospodar al Bocșei

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/