Bocșa își face loc pe harta curățeniei. „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi”

În Caraș-Severin începe curățenia generală! Dacă în Reșița s-a început o amplă campanie de ecologizare la mijlocul lunii februarie, și Primăria Bocșa trece la treabă, reluând un program inițiat anul trecut.

Bocșa intră în forță pe harta curățeniei. Primarul Eugen Cismăneanțu anunță că, începând de mâine, va fi reluat programul „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi”. Prima acțiune din acest an se va derula sâmbătă, începând cu ora 10.00. Prin această campanie, administrația locală își propune ecologizarea străzilor, a parcurilor și a albiilor râurilor. Primarul dă asigurări că va lua parte la campania de curățenie, împreună cu aleșii locali. „Acțiunea se va desfășura săptămânal, iar cei care iau parte la ea sunt reprezentații Primăriei orașului Bocșa și consilierii locali. Asemeni anului 2016, eu voi fi prezent la fiecare dintre aceste acțiuni pentru că îmi doresc să transformăm orașul într-un loc pe care să-l numim «ACASĂ»”.

Primarul Cismăneanțu speră însă să îi mobilizeze pe toți locuitorii orașului. „În programul «Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi», așteptăm alături de noi săptămânal pe toți cei care doresc să dea o mână de ajutor. Pentru a avea un oraș mai curat, așa cum ni-l dorim cu toții, este de datoria noastră, a tuturor, să depozităm deșeurile în locurile special amenajate și să contribuim la menținerea curățeniei”, spune edilul-șef din Bocșa.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Acțiunea de mâine dimineață va avea loc în zona Casei de Cultură, Lacul Medreș, zona Izvor, strada Reșiței și cartierul Măgura.

banner maxagro