Bobar le-a tăiat caşcavalul puştilor

Evoluţiile din ultima vreme ale rosso-nerilor, care i-au făcut să înregistreze trei înfrângeri consecutive, dar mai ales atitudinea din teren şi din afara acestuia a celor plătiţi din banul public, au atras sancţiuni financiare pentru toată lumea.

 

Preşedintele CSM Reşiţa a anunţat astăzi sancţiunile ce vor fi aplicate jucătorilor şi întregului staff tehnic după eşecurile cu Jiul Petroşani, Mama Mia Becicherecu Mic şi FC Caransebeş. “Toate salariile vor fi reduse cu 25 la sută începând cu luna aprilie până la îndreptarea situaţiei. Nu e posibil să pierdem trei meciuri la rând. La Reşiţa sunt condiţii net superioare, poate, tuturor echipelor de Liga a III-a şi noi ieşim de pe teren umiliţi. Era normal să vină aceste sancţiuni”, a declarat şeful din Valea Domanului.

Tupeu şi nesimţire

Atitudinea câtorva jucători, dar şi a unora dintre membrii staff-ului tehnic şi administrativ, este incompatibilă cu ideea de performanţă şi nu ar trebui să mai treacă multe zile până la plecarea lor din Valea Domanului. Certaţi de fani chiar la poarta stadionului din Caransebeş, unii dintre jucători au avut tupeul de a-i înfrunta cu zâmbete ironice din autocar. Au fost însă şi alţi angajaţi ai clubului care, odată scăpaţi de furia fanilor, şi-au permis să se întrebe de ce nu intră galeria pe teren sau de ce fanii nu prea calcă pe la stadion sau vin în număr atât de mic. De parcă nu rezultatele slabe ar fi gonit suporterii din Valea Domanului!

Comments

 1. suporter says:

  Ion Atodirese a facut afirmatia.Acest individ toaca bani clubului aiurea,nu se poate lauda cu nimic. Ce rezultate a avut la grupele de juniori ? cu ce e ajutat Leo in conditia in care echipa e pe locul 8 ? probleme cu organizarea jocurilor la republicani .
  Daca acest individ vrea sa intre galeria in teren aceasta o va face si va apara culorile clubului mult mai bine decat o fac elevi lui. Va intra galeria si va juca gratis nu pe milioane. ce rezultate ar putea avea galeria ?
  mai conteaza ca pierde la 4 goluri mai mult ca echipa ? demisia piticule ! la pensie bosorogule .

 2. suporter says:

  Acest pensionar se intreaba de ce nu vin fani la stadion.Cum sa mai vina fani la stadion cu asemenea rezultate ? Fani au avut destula rabdare cu prostia unora care se cred mari directori sportivi si uita sa cheme salvarea la meci.

 3. K2 says:

  astia nu sunt jucatori de fotbal. Sunt jucatori pt nunta