În Valea Domanului se taie salariile

Umilinţa de la Caransebeş nu poate fi trecută cu vederea nici de suporteri, care le-au cerut jucătorilor nemulţumiţi de condiţiile de la club să plece, dar nici de preşedintele Cristian Bobar, care ameninţase cu sancţiuni imediat după meciul pierdut acasă cu Mama Mia Becicherecu Mic.

0-2, în deplasare cu Jiul Petroşani, 1-3, acasă cu Mama Mia Becicherecu Mic şi 0-4 pe terenul lui FC Caransebeş sunt ultimele trei rezultate înregistrate de CSM Reşiţa în campionatului Ligii a III-a, rezultate care au inflamat spiritele în Valea Domanului. Suporterii au făcut scandal, Doană se gândea să renunţe la banca tehnică încă de la înfrângerea cu Becicherecu Mic, iar preşedintele clubului spune că va aplica sancţiuni.

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/GV7urf-hfg4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

„Le-am atras atenţia să-şi schimbe atitudinea. Nu le-am reproşat nimic atâta vreme, dar nu mai putem suporta indolenţa şi nepăsarea faţă de aceste culori. Ne-am săturat. Dacă nu vor să joace, dacă nu sunt mulţumiţi de salarii, atunci să plece”, a declarat Marcel Guşcă, liderul Guardiei Rosso-Nera. Antrenorul Leo Doană recunoaşte că reacţia fanilor este justificată şi spune că va avea o discuţie cu Cristian Bobar, deoarece se impune o schimbare. Acesta nu a precizat dacă intenţionează să demisioneze sau nu, dar preşedintele clubului şi-a reafirmat susţinerea pentru tehnician.
„Supărat sunt pe toată lumea. Se vor lua măsuri, asta e sigur. Nu pot să spun acum ce sancţiuni vor fi aplicate, dar e clar că vom tăia din salarii. Nu putem să fim umiliţi chiar şi la acest nivel. Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri vom anunţa sancţiunile financiare pe care le vom lua. Eu nu mă gândesc în niciun caz la despărţirea de Leo Doană”, a precizat Bobar.

Comments

 1. rossonerul86 says:

  Nu,sa nu se taie salariile, ar fi cea mai mare prostie pe care ar face-o Cristi, eu propun ca dupa infrangerea asta sa le dubleze, ca merita jucatorii din Valea Domanului, si sa le dea si o prima pentru meciul de la Caransebes. GLUMEAM: Ar trebui retinute toate salariile, nu taiate, si din vara nici unu cu atitudinea asta sa numai stea in Valea Domanului, RUSINE pentru a nu sthiu cata oara, acesthi oameni nu au orgoliu si mandrie in ei. Afara din Valea Domanului cu jeguriile astea.

 2. resita ros neagra says:

  idioti astia de jucatori nu se uita in clasament ? nu vad pe ce loc suntem ? ei sunt multumiti ,noi nu ? cine trebuie sa plece ?
  solicitam conduceri clubului si domnului primar sa ia masuri severe impotriva lor. jucatori trebuie sa inteleaga ca sunt platiti din bani publici,adica din bani nostri si atunci nu le dam voie sa aibe un asemenea comportament.adica ne dam singuri m–e.

 3. resita ros neagra says:

  toti care nu au gasit o paine cine stie pe unde ,au gasit-o in VD si acum fac figuri .jucatori sa fie rupti cu amenzile,sa sufere si ei cum am suferit noi in atatea meciuri.