N-au bătut nici Giarmata!

După trei înfrângeri consecutive şi cu salariile diminuate, rosso-nerii nu au făcut o partidă grozavă nici astăzi, pe propriul teren, cu Millenium Giarmata, echipă care nici ea nu se descurcă prea bine în Liga a III-a. CSM Reşiţa a fost nevoită să se mulţumească doar cu o remiză albă.

 

Elevii lui Leo Doană au încercat să şteargă impresia proastă lăsată în ultimele jocuri şi au avut un start de partidă ce se anunţa promiţător. În primul sfert de oră, reşiţenii au avut trei oportunităţi de a deschide scorul, prin Costescu, Oncică şi Breşneni. Niciunul nu s-a dovedit a fi suficient de inspirat pentru a modifica tabela, iar până la pauză n-au mai ameninţat poarta adversă. A fost aproape de gol în schimb Gideon, fost jucător în Valea Domanului.

Partea secundă a fost dezamăgitoare. Doar Jaravete şi Uţiu ar fi putut aduce fericirea în tabăra gazdelor, dar tabela a rămas nemodificată. Este al patrulea joc fără victorie pentru CSM şi atmosfera rămâne tensionată în Valea Domanului. “E normal să fim supăraţi cu toţii. I-am şi sancţionat pentru rezultatele slabe şi aşteptam să vedem altceva la meciul de astăzi. Mă bucură doar intrarea în teren a juniorilor cooptaţi la lotul naţional, cum ar fi Vichente”, a declarat Cristian Bobar, preşedintele CSM Reşiţa.