Bazine de înot luxoase cu bani puțini. La Oțelu Roșu și Moldova Nouă!

Dacă tot ne aflăm în plin sezon estival, edilii vor să le ofere locuitorilor care nu își permit concedii de lux alte variante pentru a-și petrece timpul liber. Deocamdată, nu poate fi vorba despre demararea unei investiții, dar cel mai târziu la anul acest lucru este posibil.  

După investiția din zona publică Gura Jgheabului de peste 300.000 de lei, primarul Luca Mălăiescu dorește să extindă și să continue modernizarea zonei de agrement. Pentru anul viitor, edilul și-a propus să realizeze un bazin de înot pentru cei care nu-și permit să plătească intrarea în ștrandul din zonă sau nu își doresc să îl frecventeze.

„Vom încerca din fonduri proprii, de la bugetul local, să amenajăm un lac cu ponton cu deviere din cursul râului Bistra, pentru bălăceala oțelarilor care nu pot scoate din buzunar zilnic prețul biletului de intrare la ștrandul reabilitat din investiție privată. Sunt tineri care pe perioada vacanței de vară sunt, cât e ziua de mare, aici, la Gura Jgheabului, singura distracție din orașul nostru, și de aceea m-am gândit să extindem anul viitor investiția în zona de agrement”, ne-a precizat primarul Luca Mălăiescu.

Această investiție se va alătura celor deja realizate și inaugurate recent la Gura Jgheabului, printre care se numără un lac cu hidrobiciclete, două terenuri de tenis și unul de volei, precum și un loc de joacă, toate dotate cu instalație de nocturnă.

Planuri similare la Moldova Nouă

Și edilul-șef de la malul Dunării are un obiectiv similar, cel mai probabil tot pentru 2016. Momentan, urmează ca administrația să contacteze o firmă de proiectare, după care, dacă proiectul este gata în timp util și sunt bani în bugetul local, încep lucrările de împrejmuire a terenului. „Deocamdată este doar o intenție, nu avem nimic concret, dar sperăm să putem realiza această investiție, a declarat primarul Matei Lupu. Ștrandul va fi amplasat în zona Iagodărie, la ieșirea din Moldova Nouă spre Pescari.

Comments

 1. dracula says:

  bla bla blauri.. cum suntem obisnuiti… dar cat is de tembeli locuitorii din catzelu’ rosu’ … nici nu ma mir sa nu-l voteze again and again pe luca chelu purcelu

 2. Cetateanul says:

  Pai da.. cand a fost proiect REALIZABIL in valoare de milioane de euro domnul viitor fost primar a refuzat!
  Sa tineti minte, nu ne trebuie un strand jegos.. cand va arata cum arata si sala de sport o sa mearga doar minoritatea care il sustine pe Lupu!
  A fost cat pe ce sa avem un strand EUROPEAN, dar daca primarului nu ii iese nimic normal ca respinge .
  Orasul nu va mai vrea!

 3. Dan says:

  Da multa vrajeala se apropie alegerile