Baza Uszoda, tot în paragină. Primăria Timișoara de abia s-a mobilizat să adune gunoaiele

uszoda

Primarul Dominic Fritz se lăuda că sunt șanse ca fosta bază sportivă Uszoda, aflată în centrul Timișoarei, să fie pusă în valoare încă din vara trecută. A trecut un an de atunci, perioadă în care nu s-a făcut nimic. Acum, edilul-șef vine cu noi promisiuni.

În luna iunie a anului trecut, Dominic Fritz se lăuda cu faptul că erau șanse ca fosta bază sportivă Uszoda, aflată în Parcul Central, să fie redeschisă pentru public chiar în acea vară. S-au adunat peste 100 de tone de gunoaie și cam atât.

La mai bine de un an de la acel anunț, edilul-șef a transmis că s-a adunat iar o cantitate impresionantă de deșeuri de la Uszoda și că încep să se facă primii pași pentru punerea în valoare a acestui obiectiv.

Vești bune de la Uszoda! Pregătim terenul pentru reparații și facem curat. Echipele de salubrizare au venit să facă curățenie la baza emblematică a orașului. Ultimele gunoaie vor fi strânse și urmează să înceapă lucrările de reparații la amplasament, pentru a-l transforma într-un spațiu pentru sport, cultură și recreere”, a afirmat Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei susține că, în ultimele săptămâni, au fost strânse șase containere cu o capacitate de 22 de metri cubi de gunoi. Asta înseamnă aproximativ 50 – 60 de tone de deșeuri aflate în fosta bază sportivă Uszoda.