Bază sportivă de cinci stele, în Caraş-Severin!

Într-una din comunele judeţului nostru se pregăteşte construcţia unui complex sportiv dotat cu tot ce e nevoie pentru ca sportivii români să vină în stagii de pregătire în Banatul de Munte.

Mare fan al sportului rege, primarul comunei Marga, Nicolae Beg, vrea să transforme spectaculos stadionul de fotbal şi tot ce se află împrejurul acestuia. Suprafaţa de joc satisface în momentul de faţă rigorile celui de-al cincilea eşalon al fotbalului românesc, dar până la un teren de pretenţiile primei ligi nu mai este mult. Cel puţin aşa reiese din proiectul edilului-şef.

„Lângă terenul de fotbal există colonia de la Hidroelectrica. Ea a fost folosită de Hidroconstrucţia, numai că nu au mai lucrat aici de câţiva ani. Aştept să-mi predea toate clădirile cu titlu gratuit. Am făcut în acest sens toate demersurile la Bucureşti, către Hidroelectrica. Vreau să fac aici un centru sportiv, să fie o bază de cantonamente. Vom face o sală de forţă, un teren cu nocturnă. Avem şi ştrandul acolo, toate utilităţile, curent, apă, canal. Există un proiect pentru care noi încercăm să obţinem o finanţare europeană, că e vorba de o investiţie destul de mare”, a declarat primarul Beg pentru expressdebanat.ro.

Comments

 1. Ioan says:

  Sa mearga la Clocoticiprimarul sa vada baza sportiva, dupa aia sa vorbeasca

 2. Necunoscut says:

  Cel mai huligan primar pe care l-am cunoscut vreodata.Vorbeste de baza sportiva dar nu este in stare sa aibe o echipa de fotbal.

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Nici azi, AJF Caraş – Severin nu a comunicat sancţiunile pe care trebuia să le ia după un meci din campionatul judeţean în care Nicolae Beg a avut o comportare huliganică reflectată de expressdebanat într-un articol.

 4. Mihai says:

  Asta se intampla daca este politica si nu fotbal. Voi l-ati ales pe Lolea, acum suportati-l 4 ani. Oare cum era acum cu Marius Nicoara presedinte AJF ? Este unul dintre cei mai respectat arbitru din prima liga, el era un om care cunoaste fotbal si ar fi facut doar fotbal la carma forului judetean, nu politica. Lolea .. ? Liga 3-a si a 4-a, mare presedinte ..

 5. Partan says:

  Voi astea care comentati nu stiu de ce va bagati asa in seama nici nu il cunoasteti pentru ca el vrea sa faca ceva va este ciuda? Sa mancati p**a la toti hulganii din tara asta voi astea care va dati cu parerea si sunt cam multi ce sa va zic decat distractie placuta

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/