Bătrânul de 77 de ani se alege cu dosar penal

explo 1000x200

Cercetările continuă în cazul accidentului care a avut loc ieri, pe Bulevardul Republicii din Reșița. Bătrânul de 77 de ani, care nu a respectat indicatorul rutier se supune Legii. Pe de altă parte, polițiștii au mai constatat că singurul pasager din jeep, care nu avea centura de siguranță a fost minora.

Tragedia care i-a șocat ieri pe locuitorii Reșiței este încă în atenția polițiștilor. „În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat astăzi pentru „Express de Banat”, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al județului Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO/FOTO: Un grav accident rutier, soldat cu moartea unei fetițe de 5 ani, a avut loc la Universitate

Pe de altă parte, în ceea ce îi privește pe pasagerii din jeep, trei dintre aceștia purtau centură de siguranță. „Din primele verificări s-a constatat că şoferul şi pasagerii din autovehiculul lovit purtau centurile de siguranţă, cu excepţia minorei în vârstă de 5 ani. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Trupul fetiței de 5 ani a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Reșița. Părinții se pregătesc acum să își înmormânteze copila, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

banner 970 x 250

Comments

  1. […] Bătrânul de 77 de ani, care nu a acordat prioritate, se alege cu dosar penal […]