În Reșița se plantează copaci

Acțiunea de modernizare a Reșiței continuă chiar dacă vine iarna. După ce asfaltările din oraș sunt aproape finalizate, au început lucrările de ecologizare.

În acest weekend, lucrătorii de la Primărie au început plantarea de arbori pe B-dul Republicii. Pentru a evita distrugerea asfaltului proaspăt turnat în zonă, muncitorii de la firma contractată de primărie au fost nevoiți să scoată din pământ rădăcinile copacilor de pe marginea străzii. Localnicii din zonă au fost nemulțumiți de această acțiune.
”Nu mi se pare normal să scoată copacii de pe bulevard. Totul e atât de gol. Nu mai e pic de spațiu verde. Acum văd că au pus pomii aștia, sper să se prindă până la primăvară! Noi vara aveam umbră de la copacii care erau înainte, puteam să stăm pe bancă feriți de soare”, ne-a declarat un locatar de pe B-dul Republicii nr. 19.
În toată zona cuprinsă între Parcul Tricolorului și Renk au fost plantați în acest sfârșit de săptămână 77 de arbori din specia frasin iar, paralel cu această acțiune, continuă și lucrările de amenajare a gazonului, atât în Govândari, cât și în cartierul Muncitoresc.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. manciu cristina ramona says:

    Salut acest demers de a planta pomi in orasul acesta care arata jalnic …. ce vreau sa intreb autoritatile, este daca au observat faptul ca trotuarul este inca PARCARE pentru cei care nu au inteles ca trotuarul este destinat DOAR pietonilor (pana si fiul meu stie lucrul acesta). Ceea ce nu inteleg, este faptul ca nimeni nu face nimic in acest sens … in zona MOTO VELLO trotuarele sunt pline de masini, cateodata nici nu se poate trece de pe strada pe totuar (in statia de autobuz) sau mai rau, am ajuns sa fiu claxonata pe trotuar ca sa ma grabesc ca domnul cu masina se grabea … tot PE TROTUAR ….. nu stiu ce sa mai zic … strada e strada … trouarul tot strada sau parcare .. se pare …