Bătrânul de 77 de ani se alege cu dosar penal

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cercetările continuă în cazul accidentului care a avut loc ieri, pe Bulevardul Republicii din Reșița. Bătrânul de 77 de ani, care nu a respectat indicatorul rutier se supune Legii. Pe de altă parte, polițiștii au mai constatat că singurul pasager din jeep, care nu avea centura de siguranță a fost minora.

Tragedia care i-a șocat ieri pe locuitorii Reșiței este încă în atenția polițiștilor. „În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat astăzi pentru „Express de Banat”, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al județului Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO/FOTO: Un grav accident rutier, soldat cu moartea unei fetițe de 5 ani, a avut loc la Universitate

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pe de altă parte, în ceea ce îi privește pe pasagerii din jeep, trei dintre aceștia purtau centură de siguranță. „Din primele verificări s-a constatat că şoferul şi pasagerii din autovehiculul lovit purtau centurile de siguranţă, cu excepţia minorei în vârstă de 5 ani. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Trupul fetiței de 5 ani a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Reșița. Părinții se pregătesc acum să își înmormânteze copila, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

1000x100 (2) STPT job 1000x200

Comments

  1. Centura de siguranță i-ar fi putut salva viața micuței de 5 ani, care a fost strivită de mașina părinților says:

    […] Bătrânul de 77 de ani, care nu a acordat prioritate, se alege cu dosar penal […]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/