Bătrân accidentat pe trecere la Reşiţa

Un bărbat în vârstă de 72 de ani şi-a văzut moartea cu ochii ieri după-amiază. Bătrânul a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada, deşi era pe trecerea de pietoni, iar semaforul arăta culoarea verde.

Bărbatul s-a ales, din fericire, doar cu câteva răni uşoare, deşi a tras o sperietură zdravănă. Şoferul unei autoutilitare nu i-a acordat prioritate, deşi bătrânul se afla pe trecerea de pietoni, iar semaforul avea culoarea verde. Totul s-a întâmplat la intersecţia străzii Crişan cu G.A. Petculescu. „Pietonul a fost acroşat şi a căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa de către conducătorul care l-a accidentat pentru îngrijiri medicale”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în cazul amândurora. Şoferul neatent este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Comments

  1. Pieton says:

    Oare ce lege interzice trecerea pe zebra, la culoarea verde a semaforului, a unui pieton care a consumat bauturi alcoolice? Putea oare el evita masina condusa de un sofer care a incalcat flagrant regulile de circulatie? Este absolvit soferul de vreo vina dacea pietonul mirosea a bautura?