Batem Timişoara!

explo 1000x200

Metalul Reşiţa joacă sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, cu ACS Poli, derby-ul campionatului, un meci de şase puncte, care îi poate face pe violeţi mari favoriţi la promovare sau, dimpotrivă, poate echilibra lupta, cu un plus pentru rosso-neri.

Echipele antrenate de Dan Alexa şi Daniel Opriţa sunt despărţite de patru puncte în clasament înainte de marea confruntare de mâine. O victorie a lui Poli ar putea rezolva în mare măsură calculele promovării, o remiză ar menţine lupta deschisă, iar un succes al Metalului ar muta prima şansă în Valea Domanului, chiar dacă timişorenii ar rămâne lideri peste iarnă în sezonul regulat.

Rosso-nerii nu au jucat deloc rău în ultimele etape, în ciuda punctelor pierdute. Paşi greşiţi a făcut şi Poli, dar la capătul unor meciuri în care nu a impresionat. Meciul tur, în care Poli, practic, nu a contat decât un sfert de oră în Valea Domanului, este încă un motiv pentru Daniel Opriţa să fie optimist şi să creadă într-o victorie pe Bega. „Încercăm să câştigăm, e un meci de şase puncte, dar nu e capital, aşa cum a spus şi Dan Alexa. Mai sunt multe meciuri, încă 15, dar e important pentru fiecare echipă să nu piardă. Chiar şi la patru puncte dacă am rămâne în urmă nu ar fi rău. E important să rămânem aproape, să rămânem cu şanse mari. Timişoara e favorită, dar încercăm să ne batem. Lupta nu e terminată însă, se joacă. Eu am mare încredere în echipă, pentru că în ultimele meciuri am jucat foarte bine, şi la Vâlcea, şi cu Mioveni, şi chiar cu Câmpina. Putem să câştigăm, dar ne-ar mulţumi chiar şi un rezultat de egalitate. Nu ar fi deloc rău”, a declarat antrenorul Metalului pentru expressdebanat.ro.

Daniel Opriţa a vorbit în termeni laudativi despre Poli. Bărbuţ şi Henrique, oamenii din atacul violeţilor, sunt consideraţi a fi cei mai periculoşi oameni din trupa lui Alexa, însă experienţa unui Ciucă tocmai în astfel de meciuri se poate vedea cel mai bine. Metalul nu va putea conta mâine pe accidentaţii Ciobanu şi Claudiu Ionescu. Va avea însă în peluză un important grup de suporteri. „Am auzit că vor veni mulţi reşiţeni la meci. Îi aşteptăm şi sperăm să le facem o mare bucurie”, a mai spus Opriţa.

Comments

 1. Gusca says:

  Hai Resita !

 2. suporter din tribuna says:

  hai metalul si aratati-ne ca sunteti cu adevarat gladiatori!!!!!!!!!!!

 3. dori says:

  hai metalu !

 4. fred says:

  hai resita!