Se joacă promovarea! Umpleţi Polivalenta!

Reşiţa se pregăteşte să revină pe harta Ligii Naţionale de handbal masculin! HC Adrian Petrea joacă sâmbătă, de la ora 17.00, meciul sezonului, motiv pentru care echipa are nevoie de o Sală Polivalentă arhiplină!

După 11 victorii din tot atâtea meciuri disputate, pentru HC Adrian Petrea, cel mai frumos proiect privat din sportul cărăşean, urmează confruntarea cu CSM Oradea, principala contracandidată la promovarea în prima ligă. Oaspeţii noştri de mâine au debutat cu stângul în acest sezon, pierzând în chiar prima etapă, la limită, pe terenul Craiovei. Pentru a mai păstra vreo şansă la primul loc sunt condamnaţi să câştige la Reşiţa sau măcar să scoată un egal, urmând să spere într-o victorie în retur, pe teren propriu.

Adi Petrea, fostul internaţional român, este însă convins că valoarea superioară a echipei pe care o conduce atât din teren, cât şi de pe banca tehnică, îi conferă statulul de favorită trupei sale. Se aşteaptă însă la un meci echilibrat, mult mai tare decât oricare altul de până acum, câştigate, de altfel, fără nicun fel de emoţii. ,,E derby, în primul rând prin prisma clasamentului, dar am făcut şi vizionări şi am observat că nu e deloc o echipă rea, ba dimpotrivă, are o circulaţie a mingii foarte bună, o apărare agresivă şi va fi un meci frumos. Va fi altceva decât până acum. Va trebui să ne întrebuinţăm serios. Dacă până acum se putea spune dinainte de meci echipa câştigătoare, acum lucrurile stau altfel. E o echipă bună, e de atâţia ani lider în această serie. Ba promovează, ba pică. Din informaţiile mele, tac şi fac, ei chiar vin să câştige aici. În meciul ăsta se cam joacă promovarea”, a declarat Adi Petrea pentru expressdebanat.ro.

Din formaţia noastră va lipsi şi mâine Grozăvescu, accidentat, acesta urmând să absenteze o perioadă mai îndelungată. Crăciun şi Pârvan acuză şi ei probleme medicale, dar la un meci atât de important nimeni nu se dă lovit, cei doi urmând să intre dacă e nevoie. „Băieţii conştientizează că e cel mai important meci pentru noi şi vor da totul pentru victorie. Avem nevoie şi de sprijinul fanilor. Au fost alături de noi şi până acum, dar ne-am bucura ca mâine seară să jucăm cu o sală plină. E important pentru noi să-i simţim aproape pe iubitorii handbalului din Reşiţa”, a mai spus Petrea. Intrarea publicului este liberă!