Bătaie de joc pe bani publici! Drumarii de la Timişoara asfaltează DN 58B, la Bocşa, pe ploaie torenţială!

Exces de zel pentru muncitorii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Ploaia torenţială şi vântul puternic nu i-au împiedicat să toarne asfalt pe DN 58 B, la Bocşa.

Grăbiţi să termine o lucrare care probabil trebuia să fie deja încheiată, drumarii nu au mai ţinut cont de precipitaţiile care au început să cadă şi care deja prevestesc o înrăutăţire a vremii. În imaginile surprinse de un cititor al Express de Banat astăzi, pe strada Mihail Gaşpar şi în zona cunoscută drept Podu Mare, se vede clar cum se turna asfalt când afară ploua cu găleata. ,,Săptămâna trecută au asfaltat în Bocşa părţi de şosea şi e drumul mai rău ca înainte. L-au stricat. Bătaie de joc! Iar azi mai asfaltează alte părţi, pe vremea asta???? Bătaie de joc şi nu e nimeni răspunzător oare pentru asta?“, se întreabă şi ne întreabă cititoarea noastră în mesajul trimis la redacţie.

S-a muncit româneşte, este cea mai sictirită explicaţie!  Asfalt irosit din bani publici sau bani publici aruncaţi pe apă. Lucrătorii nu s-au oprit din turnat nici când aversele erau tot mai importante cantitativ… Cică să nu care cumva să le rămână asfaltul în maşini şi să nu aibă ce face cu el! Bocşenii au fost astfel martorii unor scene desprinse din ireal, strada fiind învaluită într-o perdea aburindă creată în urma contactului apei cu asfaltul încins, proaspăt turnat. Şi nu stropii de ploaie care cad pe asfaltul fierbinde sunt cei ce fac probleme, ci apa care umple gropile în care intră asfaltul şi care, în mod normal, ar fi trebuit să fie uscate. Lucrarea ar putea fi astfel compromisă, iar în scurt timp, în asfalt ar putea apărea gropile. Dar şi proverbul ,,graba strică treaba” trebuie să se demonstreze în acţiunile celor care ar trebui să ne ajute să circulăm mai bine, nu să dăm în gropi!

2

Comments

  1. Dorian says:

    Deci vreau sa va spun ca a fost o mare bataie de joc in toata bocsa cu drumul “asfaltat ” era un drum foarte bun . din orice punct de vedere acum este un drum jalnic la bocsa .. poate mai bun drum il au alti la sate nu pe drum National … :-j