Baschetbaliștii de la SCM Timișoara, fără mari șanse în fața Oradiei

SCM Timișoara a pierdut din nou în campionat, de data aceasta la scorul de 94-86, acasă cu CSM Oradea, una dintre forțele campionatului. După șase din cele șapte etape din turul primei grupe valorice, alb-violeții rămân doar cu două victorii.

Oradea a început bine meciul, dar timișorenii au începu să recupereze avantajul oaspeților, iar primul sfert s-a încheiat la scorul de 14-14, după o egalare venită după două libere înscrise de Gorgemans. O aruncare de 3 puncte a lui Pesakovic i-a adus pe ”lei” în avantaj. Timișorenii au fost la conducere preț de câteva minute, după care bihorenii au revenit în joc, iar la pauză s-a intrat cu 32-36. Echipa lui Cristian achim și-a mărit avantajul ulterior, deși imediat după reluarea jocului, Gorgemans a marcat pentru 34-36. Scorul după trei sferturi a fost de 56-62, iar în ultimele zece minute, gazdele nu au mai putut reveni și să egaleze situația.

Troy Franklin a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 30 de puncte, urmat de Pesakovic, cu 16 puncte, Komatina, cu 14 puncte, Gorgemans, cu 10 puncte, Mirkovic, cu 8 puncte, Sherwood Brown, cu 5 puncte, și Bogdan Popa, cu 3 puncte. Pentru CSM Oradea, Dragan Zekovic a fost cel mai bun marcator, cu 28 de puncte.

SCM Timișoara joacă săptămâna viitoare în ultima etapă din tur, la CSU Sibiu.