„Studenții” au spart gheața! Primul succes al voleibaliștilor timișoreni

A fost nevoie de șase etape în elită, dar a venit și prima victorie pentru voleibaliștii de la CSU UVT Timișoara. S-a întâmplat în jocul de acasă de sâmbătă, cu Câmpia Turzii. Nu a fost o zi la fel de frumoasă și pentru voleibalistele de la CSM Lugoj, care au cedat acasă cu Știința Bacău.

Universitatea a câștigat în sala de la Oituz la scorul de 3-0 cu cei din Câmpia Turzii, o echipă care anul trecut juca și ea în A2. Pe seturi, a fost 25-19, 25-18 și 25-5-23, după ce doar ultimul set a fost mai complicat pentru bănățeni. Traian Gemănariu a dat din nou cele mai multe puncte ale timișorenilor, 17. Sunt primele 3 puncte ale ”studenților” în campionat, după ce anterior, mai aveau doar un set câștigat cu echipa din Zalău. Săptămâna viitoare, nu sunt etape în campionat, deoarece se joacă în primul tur din Cupa României, în care Timișoara va sta. În 30 noiembrie, bănățenii joacă în A1, pe terenul lui Dinamo.

1000x100 casa brutarului

CSM Lugoj nu s-a bucurat la fel de mult, deși a jucat sâmbătă tot acasă. Adversara a fost însă puternica formație Știința Bacău, ce a învins cu 3-0, după 25-16, 25-14 și 25-13, după un meci fără mare istoric. Lugojencele rămân cu cele 13 puncte acumulate în prima parte a campionatului, când au și avut un program mai accesibil. Săptămâna viitoare, bănățencele au alt meci cu un adversar puternic, deplasare la CSM Târgoviște.