Banatul a subordonat echipa Ministerului de Interne!

Peste 900 de spectatori au avut parte de un spectacol voleibalistic veritabil în sala Polivalentă ,,Victoria” din Caransebeș, chiar în preajma Zilei Internaționale a Femeii.

Echipa Banatul Caransebeș a învins cu scorul de 3-1 pe Dinamo București, ocupanta locului 3 în clasamentul Diviziei A 1. Primul set a fost adjudecat de bucureșteni cu 25-23, însă din setul al doilea caransebeșenii s-au dezlănțuit și nimic nu le-a mai stat în cale, scor pe seturi 25-17, 25-20, 25-18. Cele trei puncte sunt deosebit de importante pentru consolidarea locului 9 în clasament, ne-a precizat președintele clubului Cristian Stepanescu.

,,Aveam nevoie de această victorie, atât pentru publicul numeros care ne-a susținut în tot acest campionat, dar și pentru moralul băieților care au fost învinși de foarte multe ori în acest sezon cu 3-2, inclusiv la Dinamo, care ne-a luat meciul cu un set 5 de toată pomina. Cele 3 puncte câștigate ne mai dau un respiro, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche pentru că trebuie să facem o figură frumoasă și la Baia Mare, în ultima etapă de campionat. Dacă rămânem pe locul 9, meciul din play-out îl vom juca cu ocupanta locului 12, Steaua București. Emoții sunt pentru că formația Șimleul Silvaniei (care are cu 2 puncte mai puțin decât noi) a obținut victoria la CSM București și etapa viitoare are meci destul de ușor cu Arcada Galați, acasă”, a declarat președintele Cristian Stepanescu.

 

Prezent la meci, primarul Marcel Vela consideră că a fost cel mai frumos meci desfășurat acasă din acest campionat: ,,Jucătorii, galeria și spectatorii au fost la înălțime. Sportivii au făcut față cu brio presiunilor exercitate de către Dinamo București. Faptul că Banatul a câștigat 3 puncte în fața echipei Dinamo este o satisfacție sportivă aici în Banat. Într-un oraș mic există această scânteie și dorință sportivă, acest microb al voleiului care aduce foarte multă lume la sală, foarte mulți suporteri care sunt alături de echipă. Felicit jucătorii, antrenorul și conducerea clubului pentru că au dovedit că se poate”, a adăugat primarul Marcel Vela.

Conform regulamentului Federației Române de Volei, pentru salvarea de la retrogradare, play-out ul se va juca în zilele de 20 și 21 martie, două meciuri la echipa mai bine clasată (locurile 9 și 10), două meciuri la echipa adversă, în 28 și 29 martie. Dacă e nevoie, se va apela la meciul de aur, în 2 aprilie.

 

 

Comments

  1. grigore says:

    NU LASA SA TREACA OCAZIA PE LANGA TINE ! Vei descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
    oncea_grigore@yahoo.com