Autorul tâlhăriei de la Caransebeș s-a predat chiar în fața judecătorului

Judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Caransebeș a trebuit să decidă astăzi dacă emite un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Daniel Nicușor Constantin, autorul tâlhăriei de la Caransebeș.

Deși s-a sustras inițial urmăririi penale, Constantin s-a prezentat la termenul de astăzi în fața instanței, fiind arestat preventiv chiar în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a decis că admite propunerea Parchetului și l-a arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Recidivist și proaspăt eliberat din penitenciar, Daniel Nicușor Constantin a jinduit, joia trecută, la borseta cu bani a consilierului local Ion Bădeț, pe care l-a agresat și l-a deposedat de o sumă frumușică. Polițiștii au început cercetările abia a doua zi, pentru că în acea seară nu s-au putut înțelege cu Bădeț, care era în stare de ebrietate. După ce au reușit să-l audieze pe Ion Bădeț, aceștia au descins joi în Obreja, la locuințele celor trei tineri suspectați de comiterea tâlhăriei.

leader board 728 x 90 px

Ulterior s-a dovedit că doi dintre suspecți, un tânăr și o tânără din Obreja, nu au știut de intenția lui Constantin de a utiliza violența, cei trei vorbindu-se, inițial, doar să-l buzunărească pe consilierul local, fără a se pune problema de a se folosi forța. Așa se face că pentru cei doi s-au emis doar ordonanțe de control judiciar. Lor le-a și fost schimbată încadrarea, din complicitate la tâlhărie, în complicitate la furt.

CITEŞTE ŞI: 

Autorul tâlhăriei de la Caransebeș este încă liber! Judecătorii vor să-i afle domiciliul corect! 

Cătușe pentru tâlharii consilierului PSD! Unul dintre ei e de negăsit