Cătușe pentru tâlharii consilierului PSD! Unul dintre ei e de negăsit

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș l-au reținut pe unul dintre autorii tâlhăriei de joi seara de la Caransebeș și au propus judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă a ambilor autori.

„Lucrătorii Poliției Municipiului Caransebeș au identificat autorii unei tâlhării care a fost sesizată în seara zilei de 10.07.2018. Atunci partea vătămată a reclamat faptul că ar fi fost agresat și i s-a sustras o geantă în care avea o sumă de bani. În urma investigațiilor desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș au fost identificații autorii, doi tineri, unul de 18 ani, al doilea de 24 și o tânără de 19 ani, toți din comuna Obreja”, explică cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Descinderi la Caransebeș! Un consilier local acuză că a fost atacat și tâlhărit!

leader board 728 x 90 px

Ieri au fost efectuate două percheziții imobiliare la domiciliile celor trei suspecți, doi dintre ei fiind ulterior conduși la sediul poliției. Al treilea se pare că se ascunde de oamenii legii, așa că procurorii au solicitat emiterea unui mandat de arestare în lipsă a acestuia.

„În urma audierilor, s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale față de cei trei suspecți pentru tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată. Unul dintre suspecți a fost reținut”, ne-a declarat Maria Colțan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.