Jandarmul Alexandru Tobă, din adjunct la Bucureşti, şef la Caraş-Severin

Adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti în perioada mitingurilor #Rezist din capitală, reşiţeanul Alexandru Tobă a fost instalat azi oficial în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gl. bg. Vasile Zorzor” Caraş-Severin.

Col. Alexandru Tobă a preluat conducerea inspectoratului, ca urmare a Ordinului inspectorului general al Jandarmeriei Române, la data 1 iulie 2018, de la lt. col. Ionel Dina-Mănoiu, devenit adjunct în cadrul aceleiaşi instituţii.

Ceremonia de predare-primire a funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraş-Severin și a drapelului de luptă al unității, care a avut loc azi la sediul instituţiei din Reşiţa, s-a desfăşurat în prezența ofițerilor și subofițerilor din comandamentul unității și din structurile inspectoratului, Ordinul de numire în funcție a noului inspector şef fiind citit de lt. col Gheorghe-Marian Brâncoveanu – împuternicit adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

leader board 728 x 90 px

Alexandru Tobă este născut la Reşiţa şi are 45 de ani. În anii 2004-2005 a făcut parte din cadrul Detaşamentului Internaţional al Jandarmeriei Române de Menţinere a Păcii în Kosovo, sub egida ONU.