Descinderi la Caransebeș! Un consilier local acuză că a fost atacat și tâlhărit!

Incidentul s-ar fi petrecut marți seară, la Caransebeș. Bărbatul de 60 de ani spune că ar fi fost atacat și i s-ar fi furat borseta în care ar fi avut o sumă importantă de bani. Drept urmare, astăzi se efectuează percheziții în mai multe locații din oraș.

Seară de pomină pentru consilierul PSD din Caransebeș, Ion Bădeț (foto). Se pare că alesul local a petrecut în compania unor prieteni la o terasă din centrul Caransebeșului și, după mai multe pahare cu alcool, și-ar fi pierdut nu doar rațiunea, ci și banii. În primă fază, bărbatul ar fi declarat că i-a fost furată borseta în care avea 6.000 de lei, cotizații ale colegilor social-democrați.

„La ora 21.45, un bărbat a reclamat la Poliție faptul că ar fi fost lovit și i s-ar fi luat o geantă în care ar fi avut niște bani. În fapt, persoana respectivă era în stare de ebrietate. Colegii mei au încercat să stabilească adevărul și abia ziua următoare au avut suficiente date că cele sesizate se confirmă. În acest moment, desfășurăm activități de identificare a făptuitorilor”, ne-a declarat comisar-șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Declarația n-ar fi fost aceeași miercuri dimineață, după ce efectul petrecerii de marți a trecut… Ion Bădeț le-a declarat polițiștilor că, de fapt, banii respectivi erau ai săi, nicidecum ai partidului, lucru confirmat și de surse din interiorul PSD Caransebeș. Și nici suma nu se mai cunoaște cu exactitate…

Cert este că astăzi la Caransebeș au loc percheziții în două locații, la trei persoane bănuite de tâlhărie. Se pare că unul dintre ei este recidivist, abia ieșit din pușcărie. Cu toții au fost duși la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș.