10.000 de lei din Serbările Verii, donaţi pentru un caz social

Spectacolul oferit gugulanilor de Organizația DJ-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producătorilor și Interpreților din România, la sfârșitul săptămânii, a avut și un caracter umanitar. O sumă de bani din încasările obținute a fost acordată unui caz social din evidențele Primăriei Municipiului Caransebeș.

Președintele asociației, Mihăiță Ardeleanu, a adus la Primărie dovada depunerii sumei de 10.000 de lei în contul unei familii care are fiul imobilizat în scaun cu rotile.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este absolvent al Colegiului Național CD Loga și în prezent urmează cursurile la distanță ale Facultății de Informatică. Alexandru Ciortan suferă din naștere de parapareză spastică, este pasionat de calculatoare și tot ce oferă internetul și dorește să se specializeze în tehnologii web. El spune că banii primiți îi sunt folositori pentru a cumpăra un laptop performant care să-l ajute în colaborarea cu Info Ghid.

City managerul Andrei Ungur i-a strâns mâna tânărului Alexandru și i-a oferit cecul prin care Mihăiță Ardeleanu i-a virat cei 10.000 de lei.

Reamintim că Primăria și Casa de Cultură George Suru au organizat ediția 2018 a Serbărilor Verii, la sfârșitul săptămânii, punând la dispoziție spațiul din Centrul Civic, iar de restul organizării, spectacolele din cele trei zile și partea comercială (terase și parcul de distracții), s-a ocupat Organizația DJ-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producătorilor și Interpreților din România.